Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ja mam tylko jedno życzenie na resztę się zgodzę :D żebym miała blisko łóżko :lol:

Darek, ja wiem, byczki byś zobaczył :P

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

No dobra Darku u Gosi może być  :rolleyes:

Gosiu na pewno będziesz miała tylko powiesz gdzie twoje łóżko  :D

Kasiu zamkniemy ich u byczków Gosi a my sobie pogadamy  ;) o pogodzie  :D

Opublikowano (edytowane)

witam jestem nowy w tym temacie ale odczepcie się od dziewczyn chłopaki bo nie wypada tak pisać o naszych pięknych polkach, panowie dajcie sobie na luz bo aż nie chce sie czytać Waszych wpisów ,proszę przeprosić Ansje i Goske93.

Edytowane przez jacu
Opublikowano

Dziewczyny a nie możecie nas zamknąć w piwnicy u Gosi? Tam jest ciekawiej i dobre rzeczy tam są  :lol: w sam raz na imprezę  :P

@jacu niech przeprasza ten który obraził Gosie i Laleczkę, nie wiem czy zauważyłeś ale z nas tu obecnych żaden ich nie obraził, więc........

Opublikowano

No mogę Was zostawić dziewczyny z bratem, nie ma problemu :lol: nie odpowiadam za niego, to stary koń i jak coś to on będzie płacił :lol:

Artur a nie chcesz iść z Tomkiem na siano na oborze ? :P hmmm bo jak tak to coś czuje ze się zgubie na własnym podwórku :P :lol:

Opublikowano

Jacu taki jak Ty obrońca Kobiet pewnie sie przydał by tu w temacie ,ale najpierw zapoznaj sie z treścią i sprawdz dokladnie kto kogo obraża i w jakich tematach jest mily a w jakich wrogiem, nasze grono jest do siebie miłe chcesz dołączyć  zapraszam

Gosia jak by co to cię do domu mogę zaprowadzić :P:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v