Tomasz78 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Darek proś o wycieraczkę ,wiesz zawsze bliżej domu
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hehe spoko udostępnię nawet dwa na jednym sie położysz jak na łóżku a na drugim oprzesz główkę jak na podusi zadbam o Ciebie dam pić jeść
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Idź od razu do Kasi bo widzę, że daję lepsze warunki, u mnie takich luksusów mieć nie będziesz
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gosia cicho bo sie wyda że za drzewem z siekierą stoisz spłoszy się a tak go pogłaskam i nie będzie się spodziewał
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Tomek a ta wycieraczka wygodna? Kasiu to do jedzenia sobie życzę słodkie, masowe ciasta a do picia może być piwko ewentualnie malinówka Twojej produkcji Gosia to co Ty mi oferujesz? jeszcze się waham także wiesz Gosia cicho bo sie wyda że za drzewem z siekierą stoisz spłoszy się a tak go pogłaskam i nie będzie się spodziewał A ja Cię miałem za taką fajną dziewczynę ehhh wszystkie baby są jednakie,
Tomasz78 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Darek może i wygodna ,ale chyba nie doczekasz aby na niej poleżeć
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Kasiu , ja wiedziałam, ja go już znam, widzisz jakie wymagania :lol: Darek u mnie to jedynie robota i spanie na sianie bo na wycieraczce to Malinka śpi a ona to więcej niż pewne że Ci się nie posunie ani nie zejdzie :lol:
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ale na sianie, brzmi ciekawie :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 U mnie tez sianko ale skoro Darek chce piwko i ciacho zamiast lepszego lego to jego sprawa
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Kasiu fajna jesteś, ale mnie chciałaś wystawić a to nie ładnie w stosunku do mnie, Tomek no raczej mam marne szanse bo dwie atakują, jedna z siekierą, druga by strzelała, jak żyć pani premier, jak żyć :lol: Gosia dobra przekonałaś mnie tym spaniem na sianie, ale towarzystwa mi dotrzymasz no nie?
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dareczku absolutnie nie wystawić tylko niespodziankę chciałyśmy z Gosią zrobić
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gosia dobra przekonałaś mnie tym spaniem na sianie, ale towarzystwa mi dotrzymasz no nie? przecież ja mam łóżko i chory kręgosłup :lol:
Tomasz78 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 taaa niespodziankę a trauma do końca zycia pozostanie jak przezyje :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Taa ładna mi niespodzianka, jak bym Was zobaczył z "narzędziami" w ręku to zawał gotowy Gosia nic tak dobrze nie wpływa na kręgosłup jak spanie na sianie :lol: wyleczymy się
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nie dałabym skrzywdzić Dareczka
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Nie dałabym skrzywdzić Dareczka No to zapraszam do mnie, musisz z nim przyjechac bo ja mu tego nie zagwarantuję :lol: Darek daj mi gwarancję, że mi się nie pogorszy od tego siana z Tobą :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jest nawet takie powiedzenie że, "psu, koniowi i kobiecie się nie wierzy" :lol: Gosia gwarancji nie dam ale spróbować nie zaszkodzi, w końcu "babcine" sposoby najlepiej leczą
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Darek ale to nie może być byle jakie siano, tylko majowe z kopki :lol:
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 o Artur, dzięki bo bym się ale wkopała, podstępem mnie wziął, ludzie kradną :na wnuczka" a Darek dziewczyny na siano zaciąga na "babcine sposoby" :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dobra robaczki ja uciekam od Was branoc kolorowych snów i nie plotkować
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Darek sory Laleczka uciekasz to zaraz Cię obsmarujemy :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Kasiu wzajemnie Gosia przecież ja chciałem pomóc, tak bezinteresownie, nic za to nie chce Artur, spoko dam se rade babcia mówiła że tylko z kopki musi być a dziadek że lucerna też dobrze działa, także Gosiu tak czy siak, zalecenia lekarskie wystawione, teraz musimy się leczyć i się nie wykręcaj
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
Renualt Ceres 95