artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 jak kurde nie foremny? Laleczka jeszcze raz będziesz o mnie plotkowała, to za siebie nie ręczę :lol:
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dobra ja też, uwielbiam plotki i cudze życie a to wszystko przez to że nie mam swojego, okrutna, zła i podła w dodatku :mellow: :lol: :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Dajesz .... Gosia bo my złe kobiety jesteśmy Edytowane 6 Października 2016 przez Laleczka
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 No naprawdę... Jak żyć? :blink: Chyba się nie pozbieram...
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 wykorzystam okazję, i będe was pocieszał :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gosia jak dla Ciebie za wysokie progi tam to ja drabinę biorę bi inaczej nie przejdę :lol: Kasiu dla nas jesteście dobre kobietki chyba że któraś chodzi z siekierą to wtedy mam inne zdanie
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 no dzisiaj to Ci się to może nawet udać, przy okazji święta :blush: ja się zobowiązuje do nie użycia dzisiaj siekiery :lol: nie wiem jak Kasia...
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 teraz już mam to na piśmie to jestem spokojny To gdzie Cię Gosiu znajdę dzisiaj?
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gosieńko ja tam wolę glocka i strzelnicę ewentualnie noże ale dziś już leżę
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 dzień bez siekiery, jak miło A Kasia to cos dzisiaj w strzeleckim nastroju :lol:
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) teraz już mam to na piśmie to jestem spokojny To gdzie Cię Gosiu znajdę dzisiaj? Dareczku, to się tyczyło Artura i tylko dzisiaj :lol: przecież Ty nie lubisz kobiet które mają siekiery, uważasz że są złe i tez mam to na piśmie posty wyżej :lol: :huh: Edytowane 6 Października 2016 przez Goska93
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Taaaa tylko że ja fochem nie strzelam tego nie umiem od tego są specjaliści
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 chyba że tak, źle zrozumiałem Twoją wypowiedź Gosiu nie napisałem nigdzie że kobieta z siekierą jest zła, tylko trzeba mieć do niej ograniczone zaufanie Kasiu no właśnie a pro po focha, tyle tutaj piszemy a Wy dziewczyny ani razu na nas focha nie miałyście czy aby na pewno to normalne?
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Kasiu w słowie "specjaliści" powinnaś użyć liczby pojedyńczej . Bo ja tam w przypadki nie wierze
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hehe a za co mam fochem rzucać podobno jak kobieta się nie foszy i milczy to wtedy mężczyźni sie bardziej obawiają Arturku nie szalej
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Życie jest za krótkie żeby strzelać fochami przecież w tym czasie może robić tyle ciekawych rzeczy :wub: :rolleyes:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 dlatego pytam czy to normalne, czy może jest coś nie tak Życie jest za krótkie żeby strzelać fochami przecież w tym czasie może robić tyle ciekawych rzeczy :wub: :rolleyes: Nawet nie pytam o jakie rzeczy Ci chodzi bo jeszcze 22 nie ma
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dareczku jakby Gosia nie odzywała sie to wtedy jest to niebezpiecznie podejrzane
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 chyba nie ma takiej sytuacji co bym się nie odzywała, wszystko przez to że ja całe życie żartuję :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Kasiu wtedy będę pewny że siekierę ostrzy i trza wiać Gosia tylko mi nie mów że ze mnie też żartujesz
Tomasz78 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 witam Zapoznałem się z tematem i powiem tak Kasiu ,Darku brawo Gosia żartujesz ale swoje myslisz,
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) nie no z poważnych rzeczy nie żartuję :lol: ojj lepiej nie wnikajmy co ja myślę Edytowane 6 Października 2016 przez Goska93
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Hehehe albo Cię szuka. Ty będziesz uciekał myśląc że ostrzy siekerę a Ona będzie sie czaiła na Ciebie i Cię wtedy znajdzie Tomeczku witaj za co te brawa ?? Edytowane 6 Października 2016 przez Laleczka
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Cześć Tomek Gosia aż miło czytać jak mądrze piszesz :wub: choć swoją drogą to jesteś strasznie miła coś, co chcesz ode mnie? Kasiu wtedy spadam do Ciebie, myślę że mi udostępnisz jakiś pniaczek żebym się schował
Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
pryzma kukurydzy