Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gosia jak dla Ciebie za wysokie progi tam to ja drabinę biorę bi inaczej nie przejdę  :lol:

Kasiu dla nas jesteście dobre kobietki  :D chyba że któraś chodzi z siekierą to wtedy mam inne zdanie  :P  :D

Opublikowano (edytowane)

teraz już mam to na piśmie to jestem spokojny  :D

To gdzie Cię Gosiu znajdę dzisiaj?  :P

Dareczku, to się tyczyło Artura i tylko dzisiaj  :lol:

przecież Ty nie lubisz kobiet które mają siekiery, uważasz że są złe i tez mam to na piśmie posty wyżej   :lol:  :huh:

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

chyba że tak, źle zrozumiałem Twoją wypowiedź Gosiu  ;)

nie napisałem nigdzie że kobieta z siekierą jest zła, tylko trzeba mieć do niej ograniczone zaufanie  :P  :D

Kasiu no właśnie a pro po focha, tyle tutaj piszemy a Wy dziewczyny ani razu na nas focha nie miałyście  :D czy aby na pewno to normalne?  :P

Opublikowano

dlatego pytam czy to normalne, czy może jest coś nie tak  :D

Życie jest za krótkie żeby strzelać fochami  :D przecież w tym czasie może robić tyle ciekawych rzeczy    :wub:  :rolleyes:

Nawet nie pytam o jakie rzeczy Ci chodzi bo jeszcze 22 nie ma  :P

Opublikowano (edytowane)

Hehehe albo Cię szuka. Ty będziesz uciekał myśląc że ostrzy siekerę a Ona będzie sie czaiła na Ciebie i Cię wtedy znajdzie :D
Tomeczku witaj za co te brawa ??

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Cześć Tomek  :)

Gosia aż miło czytać jak mądrze piszesz  :wub:  :D  choć swoją drogą to jesteś strasznie miła coś, co chcesz ode mnie?  :P

Kasiu wtedy spadam do Ciebie, myślę że mi udostępnisz jakiś pniaczek żebym się schował  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v