Tomasz78 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Weris i czaisz się na auto ha ha ;-) dlatego staram się utrzymać klimat umiarkowany:-)
weris Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Gosiu domek i obora damy rade No nie wierze .Tomek ty przeciwko mnie a godzine temu to jaka to naj jestem i zrozum tu faceta. Edytowane 5 Października 2016 przez weris
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Darek, teraz to mi podsunąłeś myśl, taki domek w małopolsce i za darmo :rolleyes: :lol: będą byczki, będzie domek mówiłem że Ty jeszcze nie masz na tyle siły żeby mi cokolwiek zabrać, za młoda jesteś, nie doświadczona jeszcze :lol:
weris Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Dareczku ale ja Gosi pomogę i wiek wzrośnie:) damy rade.Gosia wpadaj po mnie i zrobimy porządek.
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Darek, Ty jednak mało mnie znasz a praktycznie w ogóle :lol: Weris, dałaś się nabrać na tanie teksty oj oj juz jadę po Ciebie
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Tomek pewnie coś chciał to był miły, proste i logiczne podejście weris ja wiem że Wy się trzymacie razem ale chociaż Ty byś mnie oszczędziła, tak po znajomości Gosia właśnie Cię znam i wiem że nic nie zdziałasz, chyba że Ci ktoś pomoże, kto ma już doświadczenie :lol:
weris Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Wpadaj Ja lece spać bo jutro kierowca od rana Branoc
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Darek, przyjedziemy ja, moja siekiera i Weris :lol: wtedy mi możesz mówić o braku doświadczenia i ze za młoda jestem itd itp :lol:
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 najpierw musicie mnie znaleźć a jakby Wam się to udało to przecież będziemy rozmawiać spokojnie, bez nerwów, wyjaśnimy sobie wszystkie niedomówienia, omówimy transport byczków do mnie i tyle, Wy pojedziecie do domu a ja zostanę u siebie po co zaraz siekierę fatygować :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam dziś pogoda była cudna jak Wam minął dzionek ?
adrian3005 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Również nie padało, jutro ma nie padać a od soboty tydzień z deszczem się szykuje Także jutro trzeba pomyć graty a w sobotę coś przyimprezować :lol:
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hej Nie padało, ale zimno było, chociaż to październik więc już różnie może być. dzień jak co dzień, jak się chce to zajęcie się zawsze znajdzie a jak się nie chce to też się znajdzie Adrian trzeba korzystać bo już niecałe dwa miesiące i przerwa od imprez będzie
adrian3005 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) No to też właśnie dlatego idę, póki można Darek, czytaj to :lol: Do miasta przyjechał kowboj i wszedł do saloonu na drinka. Niestety, miejscowi mieli brzydki zwyczaj ograbiania przyjezdnych. Kiedy skończył swojego drinka, zauważył, że zniknął jego koń. Wrócił do baru, rzucił broń do góry, złapał nad głową bez patrzenia i strzelił w sufit:- Który z Was, popaprańców, ukradł mi konia?Nikt nie odpowiedział.- Dobra, teraz zamówię kolejne piwo i jeśli mój koń się nie pojawi z powrotem, zanim je skończę będę musiał zrobić to, co zrobiłem w Teksasie!Kilku miejscowych poruszyło się niespokojnie.Kowboj, jak powiedział, tak zrobił - zamówił kolejne piwo, wypił je, wyszedł przed lokal, a jego koń stał na postoju.Osiodłał go i zamierzał odjechać, kiedy na werandzie pojawił się barman i zapytał:- Powiedz stary, zanim odjedziesz... Co się stało w Teksasie?Kowboj odwrócił się i powiedział:- Musiałem wracać pieszo. Edytowane 6 Października 2016 przez adrian3005
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hehe to jak piszemy o pierdołach nic nie znaczących dla innych a dla nas jakże ważnych
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Adrian dobre :lol: na imprezach też się nie raz takie sytuacje zdarzają kierowca spierdzieli i trza z buta zasuwać Kasiu oczywiście że piszemy, my mamy tutaj luźny temat a oni tam poważny, życiowy i wszyscy są happy
adrian3005 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Pewka Ja to już tam się nie udzielam, bo są ode mnie mądrzejsi :lol: Wolę tutaj o d*pie marynie dyskutować, niż tak się w jakieś dyskusje wkradać. Zresztą zepsułem całą atmosferę, jaką sobie wyrobili :lol: Tutaj coś na temat wykopków Ojciec wraz z synem handlują ziemniakami po uliczkach miast.Zajeżdżają w kamienicę i wołają "Ziemniaki! Ziemniaki!"Z trzeciego piętra babeczka się wychyla, że chce.- Trzy worki.- Synu idź - mówi do niego ojciec.Na górze babka pyta:- Ile płace?- 250 zł.- Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosły, mi tez niczego niebrakuje, może seks?- Hmmm, wie pani, musiałbym się skonsultować z ojcem.- Ale, no wie pan, przecież pan jest już dorosły, po co takiepytania?- Jednak wolałbym zapytać.- Ale dlaczego?- W poprzednim roku przer*chaliśmy 8 ton. Edytowane 6 Października 2016 przez adrian3005
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hahahaha jak czytałam niektóre wypowiedzi to płakałam ze śmiechu. Adrianku rozpętałeś burzę w szklance wody
adrian3005 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Już gaz powoli się ulotnił. Niedługo będą się sfatać znowu Będą adorować dwie kobiety, kto wie, może niedługo jakiś szlaban się zrobi bo na zaproszenie nie liczę :lol:
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Witam Kasiu jakieś nowe ploteczki bo to przecież uwielbiamy na tym wątku :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Oj Gosiu głowa mała na ploty takie ploty w dodatku Ludzie my nie istniejemy !!! To gdzie Wasze bunkry ? Edytowane 6 Października 2016 przez Laleczka
darek3 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gosia a ja się pytam co Ty tu robisz? Przecież masz imprezę imieninową a Ty się widzę opier**lasz :lol: Mnie też w tamtym temacie nie lubią na szczęście mamy temat do którego zawsze się wraca z miłą chęcią Adrian nie pisz więcej takich dowcipów bo niektórzy pomyślą że tak jest na prawdę i że rolnik co zarobi to przepie**oli
artur125 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 A mnie tam wszędzie lubią :lol: Przyznawać się dziewczyny, która to taka plotkara z długim jęzorem :lol: Adrian dobre
Goska93 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Darek, nie opierd...lam tylko prezent próbuje zapakować a trudno bo jest nie foremnny :lol: Ja się nie udzielam bo tam za wysokie progi :lol:
Laleczka Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Bez bicia ja. Wredna kontrowersyjna nie wychowana bez kija nie podchodź bo strzelam
Rekomendowane odpowiedzi
Stukające popychacze
Renualt Ceres 95