KilerKiler Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Lala ty buty sprawdź czy nie masz rozjebanych..
Laleczka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Kiler czy Twoje życie jest aż tak nudne i denne że zajmujesz się innymi osobami ??
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Kasiu szkoda klawiatury na @KilerKiler Po jego stylu pisania wnioskuje, że podtrzymuje życie pod Gs-em :lol: Ale dzisiaj leje u mnie cały dzień, deszcz był potrzebny ale nie w takich ilościach ja jeszcze mam robotę w polu nie skończoną przecież
KilerKiler Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Lutne ci z tym gesem.Siedzi i wypatruje na forum co kto robi a potem plotkuje z Gośka.
Laleczka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Dareczku u nas również pada, a w piątek mąż ma jechać do siebie orać i siać u nas już wszystko zrobione tylko ziemniaki do wybierania
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Kiler jak Ci to przeszkadza to nie czytaj a najlepiej się nie udzielaj................miszczu :lol: Kasiu jak tak będzie lało to raczej nie pojedzie orać i siać chyba że ryż :lol: ale to chyba nie teraz się go sadzi ale nie ma tego złego, przynajmniej na af jest czas Edytowane 5 Października 2016 przez darek3
Laleczka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Mimo wszystko i tak pojechać musi od piątku pewnie do niedzieli go nie będzie Ja jednak zostaję w domu nie opłaca mi się jechać
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 a to dlatego weris zapraszałaś do siebie, babski weekend sobie zrobicie
adrian3005 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Alę mąż Kasi też dobrze myśli, wie że będzie deszcz więc odwiedzi swoje strony :lol: I z tą pracą to mu się pewnie do przyszłego weekendu przedłuży :lol: oczywiście przez warunki atmosferyczne
Laleczka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Jak będzie kiepska pogoda to załatwi inne sprawy i wróci. hehe tak babski weekend a Chomiczek w stringach wystąpi
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 w czasie deszczu dzieci się nudzą ale niech pada :rolleyes:
adrian3005 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 No od 14 się nudzę że tak powiem :lol: Albo ładniej będzie brzmiało, jak powiem że od 14 się obijam :lol:
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 powiedz wprost, tu są sami dorośli : opier,dal,#sz się :lol: :huh:
adrian3005 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Szanuję pracę, żebym miał co robić jak będzie ciepło, a nie tam odrazu odpie*** :lol:
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Zawsze powtarzam, ze facet to sobie umie wszystko wytłumaczyć, byle nie robić :lol:
adrian3005 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Gośka, ale u mnie to wygląda tak, że nie mam co robić Tak to jest jak się byczków nie ma B)
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Yhm .. :lol: jak jest praca to głupie pomysły i myśli do głowy nie przychodzą ^^ życie bez byczków nie ma dla mnie sensu :rolleyes: :lol:
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 życie bez byczków nie ma dla mnie sensu :rolleyes: :lol: jeszcze zapomniałaś dodać że beze mnie również :lol:
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 jeszcze zapomniałaś dodać że beze mnie również :lol: nie zapomniałam :lol:
Goska93 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Te panie z kawalerskiego to może bez Ciebie żyć nie mogą , ja sobie dam jakoś radę :lol: <_< Gdzie reszta, przecież pada, co oni robią ? :huh: :lol:
Laleczka Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 hehe zawsze coś można robić w taką pogodę
darek3 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Te panie z kawalerskiego to może bez Ciebie żyć nie mogą , ja sobie dam jakoś radę :lol: <_< Gdzie reszta, przecież pada, co oni robią ? :huh: :lol: daj już spokój tym Paniom, przecież One były w pracy a żadna praca nie hańbi to są Twoje słowa beze mnie to Ty zginiesz dziewczyno, Ty nie wiesz co mówisz :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
DK Excited