Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ty obrońca cnót niewieścich , czy jak ? Co ty właściwie chcesz bo nie łapię ? Najpierw zachwycasz się jakąś kobietą z AF , później jesteś za równouprawnieniem , a później czepiasz się dziewczyn że siedzą na AF zamiast gotować i prać :blink: :huh: .

Opublikowano

hehe ubawiłeś mnie ja agresywny ?,nie raczej mnie irytujesz ,

napiszę Tobie tylko jedno tu na forum większość mnie zna niektórzy osobiście i sie szanujemy ,nie szukajac sporów ,

lecz jesli Ty chcesz dalej prowokowac to mogę Tobie załatwić urlop od AF ,wypoczniesz ,przemyślisz swoje wypowiedzi a czasu będziesz miał sporo

Opublikowano

Tomek jak Ty taki agresywny to musimy nad tym popracować :P Ale przynajmniej pośmiałam się czytając o tej "agresji" :D

Dobra temat uważam za zamknięty powróćmy do codzienności :D co u Was kochani jak Wam mija niedziela ?? :P

Opublikowano

czy ktoś dostał już wezwanie  na sprawę rozwodową  ;) 

jakoś wcięło naszych przyszłych  niby ślubnych czy w trakcie rozwodu ,już się gubię..... kiedy będziemy się bawić  :P

no Kasiu popracuj popracuj  nad Tomaszkiem  :D

Opublikowano

Jestem za rownouprawnieniem,szacunku do kazdej pracy wykonywanej.Dziewczyny aby tylko praly i gotowaly to tylko te ktore nie maja swoich ambicji i realizacji planow wlasnych tylko czekajace na pieniadze ktore maz zarobi.
Zachwycam sie owszem dziewczyna z forum.

Opublikowano

Weź już skończ , bo już na mdłości wszystkich zbiera od tych twoich sprzecznych mądrości . Ty się lepiej zastanów co jest nie tak w twoim małżeństwie że tutaj szukasz towarzystwa do dyskusji B) .

Opublikowano

Ale trudno się domyślić B) . U takiego pantofla to tylko jego żona może wzbudzić zachwyt . Założyli konta na AF i prawią sobie komplementy :P .

Opublikowano

ooo kurde, ludzie kochani, chwilę człowieka nie ma na wątku, dosłownie chwilę, byczki karmi a tu takie cuda się dzieją  :lol:  :lol:

Weris ja nie wiem nic o żadnym weselu czy tańcach, chyba też przegapiłam :D  ale chętnie się z Wami napiję nawet znam miejsce i termin : 6 października, gdzieś na Śląsku  :P  :lol:

A co do Darka to brak mi już słów, od poczatku problemy, jemu to tylko moje byczki w głowie  :unsure:  :lol:  także oficjalnie oświadczam: ślubu nie było i nie będzie  :P

Tomek i agresja?  no nie wiadomo czy czasami klucze w warsztacie pod sufitem nie latają  :lol:  :lol:

Opublikowano

Weris mąż szuka ich ze mną :) dziś zielone ciacho pojadł :D

Laleczka zjadł mojego shreka :blink: o łobuz :D

Daniel..ehh albo nie skoda moich nerwów :P

6 :wacko: to i ja zarezerwuję wolne  :P  a do Darka też zawitamy prawda ;)

Opublikowano

no jaki cpn? ma wystarczyć żeby nie trzeba było nigdzie jechać no i zależy ile nas będzie do tej piwnicy  :lol:

Ja, Ty i Weris no to już czuję że braknie  :lol:  a gdzie reszta ..  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v