Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witaj Agnieszko :) bardzo fajnie że dołączyłaś do nas :D Kuferek zakupiłam na allepaznokcie na ich stronie bezpośrednio nie z allegro. na allegro również są ale troszkę koszt przesyłki przeraża ... :D

Dareczku na rok lub mniej zależy czy sobie tylko czy np mamie :D

Opublikowano

Darek, mój były przyszły mężu, wstydziłbyś się, tyle czasu Cie nie było, może byś łaskawie się wytłumaczył gdzie się szlajałeś no i z kim?!  <_<  :huh:  :lol:

Opublikowano

jaki rozwód jak jeszcze ślubu nie było  :P

no miłe i uczynne bardzo ale mówiły że koło byczków robić nie będą, więc je rzuciłem i wróciłem do Ciebie  :D

cieszysz się ?  :lol:

Opublikowano (edytowane)

jaki powrót jak pierścionka nie było ?  :lol: żadnego powrotu nie ma, cierp ciało coś chciało, ślubu nie było ale puszczę Cię z torbami przy rozwodzie  :lol:

Edytowane przez Goska93
Opublikowano (edytowane)

Witam 

Darku  i Gosiu a potańcówka będzie na rozwodzie ,skoro na weselu nie było  :D albo przegapiłam  :lol:

no jakby co to ja wpadnę z malinówką , a mąż mój z piwem   :lol: orkiestrę załatwimy po drodze  :D

Witam koleżankę Agusie w naszym bardzo spokojnym gronie ,tylko uważaj na chłopaków bo rentgena będą chcieli  ja za stara wiedz szykują mnie na babcie . :D

Danielu drogi to że są mężatki na forum to nie znaczy że nie wolno im popisać ,pożartować ,i odpocząć od codzienności obowiązków .a niestety matki mają bardzo podzielną uwagę i proszę nie upokarzaj innych  i nie zwracaj uwagi  skoro nie jesteś ani  mężem ani ojcem .pisze do Ciebie mężata i dzieciata kobieta  :wacko:

no i po humorze ,b..e że ty widzisz a nie grzmisz  :(

Edytowane przez weris
Opublikowano (edytowane)

Danielu ja jestem mobilna wiec mam neta wszędzie... O rodzinę się nie martw nikt nie narzeka wszyscy szczęśliwi czas organizuje każdemu :D
Weris czemu po humorze?

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Szanowne Panie tylko wszystko wymaga czasu,a jefnaj rodzinę ma sie tylko jednao ktora nalezy dbac.
Jestem mezem i ojcem bardzo szczesliwym.
Spelniam sie rowniez zawodowo,zona rowniez i nie stosuje wobec niej zakazow i krytyki,rownowaga powinna istniec wszedzie nawet w malzenstwie.

Opublikowano

Człowieku , co z tobą ? Z jednej strony zachęcasz do tolerancji , a z drugiej Laleczce kazał byś burkę założyć . Nie przyszło ci do głowy że jej mąż nie ma nic przeciwko tym żartom . Swojej żony nie krytykujesz , ale już krytyka cudzych idzie ci świetnie .

Opublikowano

Zetorki uśmialam się :D

Weris nie denerwuj się :P

Daniel znasz mnie ?? nie oceniaj książki po okładce i nie oceniaj kogoś o kim ni ch*ja nie wiesz.. niby się spełniacie itd ale jednak coś skłoniło Cię aby tu zajrzeć i napisać dziwne to dla mnie. Tak się składa że moja rodzina jest szczęśliwa wszyscy mają to czego potrzebują dziecko 24/h pod opieką , a mąż nie narzeka na to co między nami jest i taka ciekawostka również ma konto na AF

Opublikowano

Rodzina nie narzeka i co nie którzy znają mnie osobiście i moją rodzinę .

Kasiu jak  nasze ufolutki ,o kurza mąż się będzie dopytywać wiedz cisza . :D  :lol:

Opublikowano

Tomasz agresja nigdy nic nie osiagniesz.
Bycie dobra zona,matka,kochanka polega na znajdywaniu czasu dla osob ktore sa dla nas wazne.
Moja rodzina -zona jest obok i wspolnie piszemy.Dziecko spi sobie slodko.
A czy Ty jestes taki sam w codziennosci jak na forum?Takie pytanie nalezy aby wszyscy sobie zadali i na nie odpowiedzieli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v