darek3 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witam wszystkich Wreszcie wolniejszy dzień, przeczytałem co tu pisaliście i widzę że wesoło było Kasiu fajny ten kuferek, taki mmmmmmmmmm :lol:
Laleczka Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Hej Dareczku wiem również mi sie podoba
AgaStar Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Cześć. Jestem Agnieszka. Fajny temat, taki z poczuciem humoru. Będę tu często zaglądać. Laleczka bardzo śliczny kuferek :wub: . Muszę poszukać podobnego.
darek3 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Kasiu ale zapas lakierów chyba na 10 lat Witam nową koleżankę Ano temat na luzie, trzeba się trochę pośmiać i oderwać od codzienności
Laleczka Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witaj Agnieszko bardzo fajnie że dołączyłaś do nas Kuferek zakupiłam na allepaznokcie na ich stronie bezpośrednio nie z allegro. na allegro również są ale troszkę koszt przesyłki przeraża ... Dareczku na rok lub mniej zależy czy sobie tylko czy np mamie
darek3 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 jak się jeszcze Twoje sąsiadki dowiedzą o tym kuferku, to może i za tydzień będziesz drugi zamawiała :lol: kobieta to jednak drogie hobby :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Darek, mój były przyszły mężu, wstydziłbyś się, tyle czasu Cie nie było, może byś łaskawie się wytłumaczył gdzie się szlajałeś no i z kim?! <_< :huh: :lol:
darek3 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Gosieńko, kawalerski się trochę przedłużył :lol: takie fajne Panie były że szkoda było opuszczać imprezę :lol: nie jesteś za to na mnie zła przecież, prawda?
Goska93 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 ooo kochany, tak być to nie będzie jak panie takie miłe były to niech one Ci teraz przy byczkach robia :lol: koniec i kropka, rozwód
darek3 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 jaki rozwód jak jeszcze ślubu nie było no miłe i uczynne bardzo ale mówiły że koło byczków robić nie będą, więc je rzuciłem i wróciłem do Ciebie cieszysz się ? :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) jaki powrót jak pierścionka nie było ? :lol: żadnego powrotu nie ma, cierp ciało coś chciało, ślubu nie było ale puszczę Cię z torbami przy rozwodzie :lol: Edytowane 2 Października 2016 przez Goska93
DanielSosnowski Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Laleczka duzo sie udzielasz na forum a z twoich wypowiedzi wynika,ze masz meza i dziecko.Moze zamiast tu spedzac czas z obcymi ludzmi oni czekaja na rozmowe z Toba i poswiecenie Twojej uwagi?
weris Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Witam Darku i Gosiu a potańcówka będzie na rozwodzie ,skoro na weselu nie było albo przegapiłam :lol: no jakby co to ja wpadnę z malinówką , a mąż mój z piwem :lol: orkiestrę załatwimy po drodze Witam koleżankę Agusie w naszym bardzo spokojnym gronie ,tylko uważaj na chłopaków bo rentgena będą chcieli ja za stara wiedz szykują mnie na babcie . Danielu drogi to że są mężatki na forum to nie znaczy że nie wolno im popisać ,pożartować ,i odpocząć od codzienności obowiązków .a niestety matki mają bardzo podzielną uwagę i proszę nie upokarzaj innych i nie zwracaj uwagi skoro nie jesteś ani mężem ani ojcem .pisze do Ciebie mężata i dzieciata kobieta :wacko: no i po humorze ,b..e że ty widzisz a nie grzmisz Edytowane 2 Października 2016 przez weris
Laleczka Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Danielu ja jestem mobilna wiec mam neta wszędzie... O rodzinę się nie martw nikt nie narzeka wszyscy szczęśliwi czas organizuje każdemu Weris czemu po humorze? Edytowane 2 Października 2016 przez Laleczka
DanielSosnowski Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Szanowne Panie tylko wszystko wymaga czasu,a jefnaj rodzinę ma sie tylko jednao ktora nalezy dbac.Jestem mezem i ojcem bardzo szczesliwym.Spelniam sie rowniez zawodowo,zona rowniez i nie stosuje wobec niej zakazow i krytyki,rownowaga powinna istniec wszedzie nawet w malzenstwie.
Gość Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Człowieku , co z tobą ? Z jednej strony zachęcasz do tolerancji , a z drugiej Laleczce kazał byś burkę założyć . Nie przyszło ci do głowy że jej mąż nie ma nic przeciwko tym żartom . Swojej żony nie krytykujesz , ale już krytyka cudzych idzie ci świetnie .
weris Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Laleczko kochana bo kolega Daniel mnie wkurzył ,nie lubię takich sugestii .
Tomasz78 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Witam Cześć Aga miło że temat sie spodobał. Daniel jak jesteś taki szcześliwy w malżeństwie to po co tu u nas marnujesz czas, pisząc zaczepne komentarze ;[
DanielSosnowski Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Wiec tolerancja i akceptacja wskazana.Krytka moja,dlatego gdyz humor zart wskazany,ale wlasnie czy potrafi zajac sie tez rodzina?
Tomasz78 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 A co Tobie do tego? zajmij sie swoją rodzina a nie czepiaj sie koleżanki
Laleczka Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Zetorki uśmialam się Weris nie denerwuj się Daniel znasz mnie ?? nie oceniaj książki po okładce i nie oceniaj kogoś o kim ni ch*ja nie wiesz.. niby się spełniacie itd ale jednak coś skłoniło Cię aby tu zajrzeć i napisać dziwne to dla mnie. Tak się składa że moja rodzina jest szczęśliwa wszyscy mają to czego potrzebują dziecko 24/h pod opieką , a mąż nie narzeka na to co między nami jest i taka ciekawostka również ma konto na AF
weris Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Rodzina nie narzeka i co nie którzy znają mnie osobiście i moją rodzinę . Kasiu jak nasze ufolutki ,o kurza mąż się będzie dopytywać wiedz cisza . :lol:
Laleczka Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Weris mąż szuka ich ze mną dziś zielone ciacho pojadł
DanielSosnowski Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tomasz agresja nigdy nic nie osiagniesz.Bycie dobra zona,matka,kochanka polega na znajdywaniu czasu dla osob ktore sa dla nas wazne.Moja rodzina -zona jest obok i wspolnie piszemy.Dziecko spi sobie slodko.A czy Ty jestes taki sam w codziennosci jak na forum?Takie pytanie nalezy aby wszyscy sobie zadali i na nie odpowiedzieli.
weris Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Jak dziecko śpi to wy też idźcie spać . :wub: na bara bara riki tiki tak :lol: kwa chyba coś brakuje .......koniec rozmowy z .......
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno
DK Excited