Laleczka Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Hehe w domu z żoną impreza na całego
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Taaa na całego ,pazurki piłuje a ja siedze i sie nudze
KRISS75 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Cześć czyli wszyscy pijecie, tylko ja i Kriss pościmy czwartek A tak serio moje imieniny Nie lubię jeździć na dwóch gazach zawsze trzeba mieć coś na czarną godzinę w piwnicy Ździwilibyście się co mam w barku,tylko pić nie ma komu :lol:
Goska93 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Dobry wieczór, jakie imprezy? człowiek już za stary i nie chce się już w domu można coś wypić to i do łóżka blisko :D
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 cześć Kriss ,jak by co to ja chętnych na Twój barek znajde ,ja oczywiście sie przyłącze
Laleczka Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Tomeczku pazurki rzecz święta niech później efekty pokaże mi
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 ok Kasiu nie ma sprawy na pewno ,jak ich na mnie nie połamie
KRISS75 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Gosiu Ty za stara na imprezy :blink: to co ja mam powiedzieć Tomek domyślam się,tylko po wypiciu zawartości mojego barku nie wstaniesz o własnych siłach Laleczka jak tam kuferek
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 wszystkim proponuje obejrzenie końcówki dzisiejszego programu Mam Talent mega dobre ubawiłem się do łez :blink: :lol: :lol: :lol: e Kriss no co Ty nie w jeden dzień ,pobalujemy kilka dni i kazdy wyjdzie zadowolony i w miare w pionie ,trzymając oczywiście poziom , aj ak by co to dziewczyny mi pomoga opuscic spokojnie twój lokal ,upss miałem na myśli barek
DanielSosnowski Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Kobieta na wsi czy w miescie powinna byc elegancka i zadbana,lecz czy az tak wazne sa paznokcie i piękny makijaz?Piekne wnetrze jest pieknem calosci.Alkohol lejecie ciagle na forum a z zasady absolwenci którzy pija raz do roku.Praca rolnika ciezka i trudna.Szacunek,ze macie ogromne poczucie humoru oraz czas na takie rozrywki.Pozdrawiam.
artur125 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Kriss jak byśmy wszyscy wpadli, to barek okazałby się za mały Gośka za stara na imprezy :lol:
Laleczka Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Tomeczku po proszku sie nie łamią Chomiczku cudny Uciekam bo dziś urodzinki i imieninki mamusi 3majcie się branoc
KRISS75 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Daniel chyba abstynenci Czasami po ciężkiej pracy przydaje się odrobina humoru. Ha Artur to prawda ale sklep blisko Też oglądam jednym okiem-dobry odcinek. No Laleczka,piękny
Goska93 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 No co Artur w tym śmiesznego, starość nie radość młodość nie wieczność a na imprezę to kierowca, wstęp,alkohol, nowa bluzka... a idź pan w ... a tak to alkohol i pizama, oszczędność ahaha
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Daniel zartować trzeba ,a co do makijazu to nie pomyślałeś o tym ze kobieta czasami chce się zrelaksowac i podkreślic swoje atuty sama dla siebie Kasia fajny zawartość tez pewnie ciekawa i bedzie uzupełniana branoc Kriss obyś nadążył donosic Gosie przemilczałem bo chyba nie wie co pisze "za srara"? :blink: :blink: :blink:
artur125 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 kuferek fajny by był na drobiazgi w warsztacie Gośka na każdą impreze nowa bluzka?
Goska93 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Jak się na imprezę idzie 3-4 razy w roku i to w porywach Tomek no ja na imprezę za stara jak teraz na imprezy 12-13 chodzą ;-) : D
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Gosia no cóz poradze ,czyli co?- trza kamuflaż robić ,znaczy makijaz i wtapiać się w tłum w Kołobrzegu znam fajny lokal ,dancingi robia codziennie tam 13 nie ma ,ale srednia wieku jest 60+
Goska93 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 No musze się chyba wybrać do Kołobrzegu
artur125 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Tomek to Ty ciekawe lokale odwiedzasz :lol: Ale po co makijaż, 13 robią się na 20stki, to się Gośka wtopi bez kamuflażu
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Artur racja nie pomyślałem
artur125 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 tylko niech szpilek nie zakłada
Goska93 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Artur, jeszcze mi życie mile
weris Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam jeszcze dziś Gosiu dasz rade ,ja też czasami zakładam i daje rade do auta dojść a później klapki.
artur125 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ale ja nie miałem na myśli, że sobie nóżki połamiesz. Tylko bez szpilek i tak na tle 13stek będziesz troche wyrośnięta Weris przesadzasz, to ja dałbym rade dalej niz tylko do auta :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
pryzma kukurydzy