Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

czyli wszyscy pijecie, tylko ja i Kriss pościmy ;)

czwartek :P A tak serio moje imieniny :D

Nie lubię jeździć na dwóch gazach ;)

zawsze trzeba mieć coś na czarną godzinę w piwnicy :P:D

Ździwilibyście się co mam w barku,tylko pić nie ma komu ;) :lol:

Opublikowano

Gosiu Ty za stara na imprezy :blink:  to co ja mam powiedzieć :D

Tomek domyślam się,tylko po wypiciu zawartości mojego barku nie wstaniesz o własnych siłach :P

Laleczka jak tam kuferek ;)

Opublikowano

wszystkim proponuje obejrzenie końcówki dzisiejszego programu Mam Talent  mega dobre ubawiłem się do łez :blink: :lol:  :lol:  :lol:  :P  :D 

e Kriss no co Ty nie w jeden dzień ,pobalujemy kilka dni i kazdy wyjdzie zadowolony i w miare w pionie ,trzymając oczywiście poziom :P , aj ak by co to dziewczyny mi pomoga opuscic spokojnie twój lokal ,upss miałem na myśli barek :D

Opublikowano

Kobieta na wsi czy w miescie powinna byc elegancka i zadbana,lecz czy az tak wazne sa paznokcie i piękny makijaz?Piekne wnetrze jest pieknem calosci.
Alkohol lejecie ciagle na forum a z zasady absolwenci którzy pija raz do roku.
Praca rolnika ciezka i trudna.Szacunek,ze macie ogromne poczucie humoru oraz czas na takie rozrywki.Pozdrawiam.

Opublikowano

Daniel chyba abstynenci ;) Czasami po ciężkiej pracy przydaje się odrobina humoru.

Ha Artur to prawda ale sklep blisko :P

Też oglądam jednym okiem-dobry odcinek.

No Laleczka,piękny :P

Opublikowano

No co Artur w tym śmiesznego, starość nie radość młodość nie wieczność :P

a na imprezę to kierowca, wstęp,alkohol, nowa bluzka... a idź pan w ... :D:P a tak to alkohol i pizama, oszczędność :D ahaha :D

Opublikowano

Daniel zartować trzeba ,a co do makijazu to nie pomyślałeś o tym ze kobieta czasami chce się zrelaksowac i podkreślic swoje atuty sama dla siebie

Kasia fajny zawartość tez pewnie ciekawa i bedzie uzupełniana ;) branoc :)

Kriss obyś nadążył donosic :P:D

Gosie przemilczałem bo chyba nie wie co pisze "za srara"? :blink: :blink: :blink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v