Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tylko to nie ja cie oskarzam przeciez.    Taki syf na priv na ciebie pisze KTOS ,by wine zwalic na kogos innego .

A najwiekszy burdel w polsce to jest na ul,wiejskiej

Sam polecial w tango,bo sobie przypomnial i zazdrosc go wziewla,bo z porazka sie pogodzic nie umie nadal.

Zacznijmy od tego,ze nigogo nie szukam zadnego meza,Wszystko co tam jest popisane to mija sie z prawda,To swiadczy tylko o kulturze tej osoby ktora tak postepuje,

Tracac przy tym resztki honoru i dumy.

Facet a nie potrafi sie zachowac po mesku tylko angzuje w swoje sprawy wszystkch.

Niech sie zmierzy ze mna na ringu i zobaczymy czy ma jaja czy piz*a z niego.

Opublikowano (edytowane)

To ja strzsznie popularny się zrobiłem, jak już mnie na privach obgadują :lol:

Napisz mi na priva, to może się czegoś o sobie dowiem :D Ale raczej się tylko ubawie :lol:

napisz na priv, bo nowy śmietnik w tym temacie nie jest potrzebny

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Artur nie ma co juz isc w to,bo to nerwy niepotrzebne.

Chodzmy lepiej puszczac latawce ha ha

Tylko widzisz przynajmniej ja dziewczyna a mam odwage i sile,ze nie boje sie i nie straszne mi takie akcje.

Opublikowano (edytowane)

Salata lodowa kapusta pekińska ja mam dobre kiszone :) groszek :D dla niektórych to i wędlina ale to kwestia gustu i żołądka :D

Jak będzie zielony placek to ja zalożę stringi

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano (edytowane)

Shrek to zielony placek z Kubusia i galaretki :D oj to chyba ciężko będzie :D

Panowie Kochani z okazji dnia chłopaka moja skromna osoba życzy Wam zdrówka szczęścia pomarańczy niech Wam druga połówka nago tańczy :P A na poważnie wszystkiego co najlepsze :) przesyłam Wam moc buziaków  :* :* :* :* :P :D

post-128873-0-68337400-1475241789.jpg

Edytowane przez Laleczka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v