Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah chwile mnie nie ma, to zaraz imprezuje. Ładną opinie mi wyrabiasz, czasami jak mnie nie ma to pracuje :D

Przeciez juz dawno szkole skonczyles to nie korzystasz z budki z piwem :)

Opublikowano

Artur  pomarzyć nie wolno ,zawsze ktoś musi na ziemie sprowadzić :wacko:  , ale co tam na eliksir sama i tak jade  :D

Kasiu wrócił ale nie dostępny bo zagadany na maksa ;) z blondynką  :lol:  

Opublikowano

Ulala :D hehe Arturku to jak mężatki to już odlotu w marzenia być nie może ?? :D Werisku zieloną masz jak w banku :D a gdzie reszta netowej familii ? ;) gdzieś się zgodno niezgodne małżeństwo zapodziało :D

Opublikowano (edytowane)

no patrz sprowadził na ziemie :(  ,a sam w ufo wylatuje  :rolleyes:  :blink:

i gdzie tu sprawiedliwość  :D

Kasiu w sądzie siedzą  :P

lecę na zieloną wyspę :wub:   dobranoc i zielonych snów :lol:

Gosiu ciebie na pewno zabiorę  i podziele się z Tobą ogórkiem .

Edytowane przez weris
Opublikowano (edytowane)

na chwilę obecną tylko na karej. Starej siwej już niema, a nowa siwa jeszcze w siodle nie lata ;) A następny problem, kara to troche wyrywna jest :rolleyes: Co córcia głaskała?

Ania Ty chyba już beczułke dzisiaj zaczęłaś :lol:

Edytowane przez artur125
Opublikowano (edytowane)

Artur jak mogłeś :( to karej nie chce :) jutro pokaże Ci konika do którego Cora wychodzi :D teraz lecę branoc konikowo zielonych snów :D tak dziś go głaskała i tuliła.. Ty Artur miałeś jednego mi trzymać :D

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Zamknal, ale belkot na priv nadal siany wiec hujnia wyszla i jeszcze ty biedny jestes posadzany i oskarzany,ze sie przyczyniles,,,

Mowmy otwarcie bez krycia i parodi !!! a nie jeden swiety chroniony ktory szaleje a reszcie sie obrywa

Polecial do adminow na skargi

a sam zaczyna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v