Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A co jest z moim zdjęciem profilowym? musiałam zmienić bo było zaznaczone w złym miejscu  :lol:  wybór był miedzy górą a dołem i wybrałam górę  :lol:  ^^

Opublikowano

Artur dobrze kombinuje  :D tylko by było dobrze żeby to był syn pierwszy to by szybciej następca był  :D

bo z córką to tylko problem od małego i tak do 25 lat same kłopoty do domu przyprowadza  :P  :D

Opublikowano

Artur dobrze kombinuje  :D tylko by było dobrze żeby to był syn pierwszy to by szybciej następca był  :D

bo z córką to tylko problem od małego i tak do 25 lat same kłopoty do domu przyprowadza  :P  :D

ahahaha :D sam sobie teraz minę podłożyłeś albo chłopakom : i tak do 25 lat KŁOPOTY do domu przyprowadza  :lol:  :lol:  :lol:  

no syna pierwszego to trzeba umieć wyprodukować, nie ma latwo, nie każdy potrafi  :P  :lol:

Opublikowano

Gosia nie czepiaj się  :P skąd wiesz o jakie kłopoty mi chodziło?  :P

Przecież to czy będzie syn czy córka zależy tylko od kobiety, a że zawsze robicie nam facetom na złość to zawsze pierwsza rodzi się córka  :P  :D

Artur ale jak skończy 18 lat to mamusia sobie z nią nie radzi i tatuś musi wkroczyć do akcji  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v