Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Darku przepraszam wyszło,że to Ty rozrabiasz.

Też pisze żarty i wiecie o tym,nikomu nic złośliwego,
Nie wszyscy są w porządku,bo ideały na forum A na priv pokazują swe prawdziwe oblicze.
Mowie co myślę po prostu.

A z tymi obraczkami to jeszcze się Darek wstrzymaj,bo u mnie jest obręcz z wozu drewnianego od koła to mogę za free w prezencie ślubnym podarować .:)

Opublikowano

Kasiu niee, skądże znowu, ten pniak jest duży i nie będzie Cię prawie wcale widać  :D a po drugie Gosia nie będzie Cię tam szukać bo jest takie powiedzenie "najciemniej pod latarnią"  :lol:

Opublikowano

Daaaaaaaaaarek ratuj !!!!!! gdzie masz ten pieniek ?? :D :lol:

LL pakuj się ja zbieram manatki i chyba trzeba wiać jak najdalej bo nas Gosia dopadnie przynajmniej mnie :D:ph34r:

Ok tylko załóż długą suknię tam ja sie schowam :-):-)

Opublikowano

Gosia zostaw mnie w spokoju bo będziesz miała po mnie zgagę  :P  :lol:

a Kasia mi dobrze doradzała to ją też oszczędź  :P i się mnie słuchaj była przyszła żono  :lol:

Opublikowano

ja to coś czuje że mnie to na sucho nie ujdzie, także posuń się Kasiu, ja też się schowam  :lol:

:blink: :blink: :blink:    no wiesz :P aż tak to się nie znamy :D hahahaha :ph34r:

Gosieńko wybacz ale chłopina tak się stara musiałam mu pomóc :D

LL nie zmieścisz się :D

Opublikowano

Gosia zostaw mnie w spokoju bo będziesz miała po mnie zgagę  :P  :lol:

a Kasia mi dobrze doradzała to ją też oszczędź  :P i się mnie słuchaj była przyszła żono  :lol:

Ja to będę miała ale zabawę jak Cię zacznę torturować  :lol:

były przyszły mężu, za marzenia nie karają, pomarz sobie, że będę Cię słuchała  :lol:

Opublikowano

Kasia no nie mów że mnie nie wpuścisz do siebie?   :P

Jak tak, to ja se ten pniaczek zabieram a Ty sobie radź sama  :lol:

Gosiu przecież to oczywiste że po ślubie żona musi słuchać męża i to we wszystkich kwestiach  :P

weris jak Ci życie miłe to nie idź na ten Panieński bo tam Gośka zrobi masakre piłą mechaniczną  :lol:

Opublikowano

Oczywiste to jest to, że mąż po ślubie chodzi jak mu żona zagra  :lol:

nie ma panieńskiego a przynajmniej ja nie urządzam  :D  :lol:  ale chętnie wpadnę na kawalerski bo tam zawsze jest ciekawiej   :lol:

Opublikowano

bym z wami po dyskutował ale uważam że dyskusja z wami nie byla by na moim jakże wysokim poziomie,także powiem krótko zbieram n kieliszek chleba kto poratuje podam nr konta 

Oczywiste to jest to, że mąż po ślubie chodzi jak mu żona zagra  :lol:

nie ma panieńskiego a przynajmniej ja nie urządzam  :D  :lol:  ale chętnie wpadnę na kawalerski bo tam zawsze jest ciekawiej   :lol:

ta chciała byś wy dziewczyny to najlepiej chłopa od razu po ślubie to pod but wiziąć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v