Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Artur mąż wódki nie pije  :P

A ty myślisz ,że jak się na wódke idzie to się tylko pije? :P

Wróci po dwóch dniach uśmiechnięty, szczęśliwy i to już będzie wystarczająca kara :D :lol:

Opublikowano

Kasia dobre niech biorą  :D ciekawe czy jakaś chętna będzie  :D

Kris roweru nie oddam no i masz mnie  ;)

Artur ok ,ale żeby nikt za nim nie przyszedł nawet po latach       ,,tylko mnie kochaj,,,

Opublikowano

ja się nie kłócę z sąsiadkami bo daleko mieszkają ,a chodzić mi się nie chce  a rower Kris mi zabrał  :P

Tomek zaraz pazurki do naprawy jak z wałka dostanie to się poskłada  :D

Opublikowano (edytowane)

a nie zawsze sąd zdąży powiedzieć ostatnie zdanie bo bąbkę podłożą  i co ,też ostatniego zdania nie będzie  :P

ja nerwowa      nie jestem  :lol:

Edytowane przez weris
Opublikowano

Gosiu i Darku ale przynajmniej urozmaicone życie   się ma  :D  jak się ostro wymieni zdanie w ciągu dnia  to później miło się kłóci w nocy  :lol:

ja idę spać     dobrej nocy 

Opublikowano

Tomek czyli Ci co mają gorzej to kawalerowie a Ci co mają bardzo źle to żonaci ? Dobrze zrozumiałem  :lol:

weris to jest jedyny argument który mnie przekonuje do małżeństwa  :P  :D

Opublikowano

Ania zawsze można oddać jubilerowi i żalu nie ma ,a jak rozsądny to nawet nie zabierze  pierścionka bo prezentów się nie odbiera dobre wychowanie świadczy o człowieku 

Opublikowano

Weris ladnie to okresle,ale jest wiecej chamow niz tych porzadnych,kulturalnych.Wszedzie teraz panuje mentalnosc blacharstwa,a zyciowe wartosci zapomniane zarowno jak to dobre wychowanie zapomniane przez chec dopasowania sie do nowo poznanych ludzi oraz otoczenia nowego

Artur hm.. jakos jeszcze nie uciekles ze strachu przedemna ha ha

pewnie malo grozna jestem   .... za to inni poleca sargi skladac i po bana dla mnie  Ha ha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v