Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Śnieg pruszy- to przykrywka dla moich beretów poleconych a wyszczele je z wielkiej kuszy to i od wiatru nie będziemy uzależnieni :):D

Opublikowano

Dobrze wiedziałam że będziesz marudził i zapakowałam termoizolacyjnie :P

Opublikowano (edytowane)

Co wy tam deficyt na dziewczyny macie czy co?
A gdzie haczyk?
Pewnie chodzi o to gotowanie :(

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Pewnie dziewczyny mają ale nie takie co umieją tapetować jaki i dobrze gotować. ;)

Gosia, mamusia wie zawsze lepiej co jest najlepsze dla jej córci. Wcześniej czy później ale zawsze to wychodzi...

Edytowane przez BodzioE90
Opublikowano

Gosia to dawaj - sezon idzie ... A po wakacjach to będziesz jak amaro śmigała -bo gotowania się nie nauczysz- trzeba mieć smak, fantazję i często cierpliwość :)

Opublikowano

Nie ma w tym nic dziwnego. Gosi nie jest obca mechanika, tess realizuje w wykończeniach wnętrz do tego młodość i uroczość i mamy przepis na dziewczynę idealną a jeszcze jak dobrze gotują to całkiem bajka. ..

Opublikowano

Ale ile ròwnież wad :P
Ja np.jestem strasznie uparta, arogancka i zimna...

Opublikowano

taaa sezon idzie, już mi szef mówił, że w maju to mnie zwierzaki nie zobaczą hehe :D taki zapie*** bedzie.. 

amaro to jakieś dziwne rzeczy gotuje, najlepiej to się uczy od mamy ;) albo od pani szefowej kucharki, którą ja mam świetną ;) 

Opublikowano

Dla jednych to wady, dla innych zalety te twoje można zaakceptować, a przynajmniej się do nich przyzwyczaić. Ja na przykład strasznie boję się pająków. Więc mam gorzej. ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v