Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no spoko kolego tak se tłumacz :P 

GS zamkneli i nie masz co robić ,ehhh rozumiem Twój ból, tym bardziej ze kumple poszli pić bez Ciebie ,przykro mi :(

Ale co tam sie rozczulać ,Witam naszę ekipe ;) co taka tu dziś cisza ?

Opublikowano

a bo było zimno i chloru nie dałam ,a basen się w jezioro zamienił fuj zielona woda :D  

hej Darek obiecałeś ..... :unsure: sezon nauki pływania się skończył , a Ty co  ;[

Opublikowano

yyyyyy a mnie jeszcze życie miłe  :P  :D

jak będę miał 80 lat to się będę uczył pływać,wtedy to już mi będzie wszystko jedno  :lol:

mnie się wydaje że ja nic nie obiecywałem, ale moja pamięć jest bardzo dobra, tylko krótka więc może, może  :D

Opublikowano

Cześć Wam ;)

To się Gosiu w końcu opalisz i będziesz opalonym aniołem :P.........z rogami :D

no opaliłam plecy to fakt, jestem teraz opalonym aniołkiem  :lol:  bez żadnych rogów :huh:

Opublikowano

Witam :) ja się bawiłam wzornikami :) teraz czekam na męża :P A to moja dzisiejsza zabawa po piwie jakoś lepiej się ten proszek akrylowy aplikuje :) Weris przerzucam się na ombre i wzorki z wykorzystaniem proszku akrylowego :) fajna zabawa :D

post-128873-0-62998400-1473451286_thumb.jpg

Opublikowano

Kasiu super bo się skuszę ,a jak mi nie wyjdzie to wezmę piwo i zawitam u Ciebie to razem poszalejemy :lol: 

racja co do facetów ,ale zawsze wiadomo kiedy idzie zmiana pogody bo ich nosi  :lol:  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v