LuckyLuke12345 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Kasia w komisij sądu najwyższego to już po zamiatane dla oskarżonego:-)
Tomasz78 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Cześć :-) niestety nie mogę zeznawać ,bo jestem zastraszany ;-) Gosia kazała mówić że się poślizgiem;-)
Goska93 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Sprzeciw, to są oszczerstwa nic takiego nie miało miejsca
darek3 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Tomek aż tak?? :blink: Widzisz jednak lepiej było z żoną zostać, a nie z młodą jechać Nie daj się, dostaniesz ochronę, tylko mów jak było na prawdę, przecież się nie będziesz baby bał :lol:
artur125 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 chyba lepiej że nas tam nie było, bo pozrzucała byś wszystkich :lol:
Laleczka Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Panowie zluzujcie lejce toż Gosia to anioł
Goska93 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 chyba lepiej że nas tam nie było, bo pozrzucała byś wszystkich :lol: jak mi tu będziesz tak pyskował to pierwszy polecisz ahaha :lol:
KRISS75 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Cześć wszystkim ale się tu u Was dzieje. Tomek jak mogłeś zostawić żonę i pojechać z koleżanką na wakacje :blink: Masz szczęście że Twoja żona ma dobre serce i Cię przygarnęła z powrotem Z Gosią nie wygrasz,przeciągnie na swoją stronę całą ławę przysięgłych swoim gadaniem Laleczka taaa Gosia i anioł :lol: :lol: jak mi tu będziesz tak pyskował to pierwszy polecisz ahaha :lol: Artur to zabrzmiało jak groźba :lol:
Laleczka Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witaj Krisku Tęskniłam hehehehe No przecież my kobietki takie delikatne kruche cudowne bez nas życia nie ma
artur125 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 jak mi tu będziesz tak pyskował to pierwszy polecisz ahaha :lol: kogo Ty straszysz, dziewczynko :lol:
Goska93 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 kogo Ty straszysz, dziewczynko :lol: ja tylko lojalnie uprzedzam, chłopczyku :lol: Kriss, i Ty przeciwko mnie? nie spodziewałam się tego Ja nie wiem o co Wam chodzi... :wacko:
Laleczka Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 A mówią że to kobiet zrozumieć nie można a weź tu zrozum faceta
LuckyLuke12345 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Z facetem można bez słów się dogadać, a z kobietą no cóż ręce opadają:-)
Laleczka Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 tak szczególnie jak kobieta ma gorszy dzień i prosi o posprzątanie np lub pomoc fakt bez słów bo ich szkoda
Goska93 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Kasiu, zawsze powtarzam : umiesz liczyć? licz na siebie :lol: nikt tak nie zrobi jak chcesz jak Ty sama :lol:
LuckyLuke12345 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Dlatego zawsze z kuchni powinniście nas wogonić i same pitrasić:-)
Ansja Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 To prawda w kuchni facet nie powinien sie panoszyc Ale do oprozniania zawartosci z garnkow to przydalby sie bardzo
Laleczka Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Gosiu dlatego pazurki robię sama jak zrobię tak zrobię ale to mój wykon To już zależy od faceta mój czasem w kuchni lubi cos robić i czasem sam chce wszystkim cos przygotować wtedy cieszy się że i kulinarnie go doceniamy
Ansja Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Tak sa tacy co lubia gotowac... ja to bym chyba raczej do kuchni nie dopuscila zadnego,uwielbiam piec i gotowac .....
LuckyLuke12345 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Nie tylko twój my panowie jesteśmy mistrzami w kuchni i nie tylko w kuchni:-):-)
KRISS75 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Witaj Krisku Tęskniłam hehehehe Cześć Laleczka od razu mi lepiej.Ja też :blush: Kriss, i Ty przeciwko mnie? nie spodziewałam się tego Ja nie wiem o co Wam chodzi... :wacko: Gosiu powiedz mi gdzie napisałem że jestem przeciw Tobie :wacko: .Przecież wiesz że dla Ciebie zrobiłbym prawie wszystko :blush:
Goska93 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Tomek jak mogłeś zostawić żonę i pojechać z koleżanką na wakacje :blink: Masz szczęście że Twoja żona ma dobre serce i Cię przygarnęła z powrotem Z Gosią nie wygrasz,przeciągnie na swoją stronę całą ławę przysięgłych swoim gadaniem Laleczka taaa Gosia i anioł :lol: :lol: oo tutaj :unsure:
KRISS75 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Nadal nie rozumiem :wacko: Przecież stwierdziłem tylko co nastąpiło A że jesteś rozmowna to sprawę masz wygraną jak w banku :lol:
Goska93 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 a co to miało znaczyć : taaa Gosia i anioł? <_< :lol: że niby ja nie anioł? :blink: no i ja nikogo nie przeciągam na swoją stronę, ja jedynie mam zawsze odpowiednie argumenty :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Stukające popychacze
DK Excited