Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tomek aż tak??  :blink:  Widzisz jednak lepiej było z żoną zostać, a nie z młodą jechać  :D  

Nie daj się, dostaniesz ochronę, tylko mów jak było na prawdę, przecież się nie będziesz baby bał  :P  :lol:

Opublikowano

Cześć wszystkim :D ale się tu u Was dzieje.

Tomek jak mogłeś zostawić żonę i pojechać z koleżanką na wakacje :blink: Masz szczęście że Twoja żona ma dobre serce i Cię przygarnęła z powrotem :P

Z Gosią nie wygrasz,przeciągnie na swoją stronę całą ławę przysięgłych swoim gadaniem :D

Laleczka taaa Gosia i anioł :lol: :lol:

jak mi tu będziesz tak pyskował to pierwszy polecisz ahaha  :lol:

Artur to zabrzmiało jak groźba :lol:

Opublikowano

kogo Ty straszysz, dziewczynko :lol:

ja tylko lojalnie uprzedzam, chłopczyku  :lol:

Kriss, i Ty przeciwko mnie? nie spodziewałam się tego  :(

Ja nie wiem o co Wam chodzi...  :wacko:

Opublikowano

Gosiu dlatego pazurki robię sama jak zrobię tak zrobię ale to mój wykon :D To już zależy od faceta mój czasem w kuchni lubi cos robić i czasem sam chce wszystkim cos przygotować wtedy cieszy się że i kulinarnie go doceniamy :P

Opublikowano

Witaj Krisku :) Tęskniłam hehehehe :)

Cześć Laleczka :D od razu mi lepiej.Ja też :blush:

Kriss, i Ty przeciwko mnie? nie spodziewałam się tego  :(

Ja nie wiem o co Wam chodzi...  :wacko:

Gosiu powiedz mi gdzie napisałem że jestem przeciw Tobie :wacko: .Przecież wiesz że dla Ciebie zrobiłbym prawie wszystko :blush:

Opublikowano

Tomek jak mogłeś zostawić żonę i pojechać z koleżanką na wakacje :blink: Masz szczęście że Twoja żona ma dobre serce i Cię przygarnęła z powrotem :P

Z Gosią nie wygrasz,przeciągnie na swoją stronę całą ławę przysięgłych swoim gadaniem :D

Laleczka taaa Gosia i anioł :lol: :lol:

oo tutaj  :unsure:

Opublikowano

a co to miało znaczyć : taaa Gosia i anioł?  <_<  :lol:  że niby ja nie anioł?  :blink:

no i ja nikogo nie przeciągam na swoją stronę, ja jedynie mam zawsze odpowiednie argumenty  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v