Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jak  by to napisać ku..rcze ,przeczuwalem to :P ,ale o teściowej nie pomyslałem  :wacko: ,ech ,albo rano cichaczem uciekne :ph34r:  ,albo nici z wyjazdu ,

Kasia no jak to tak ? Ty przeciwko mnie :(

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nie wiem co zrobić ale chyba najlepiej 50h pola min. zmechanizowane uprawa zbóż rzepak itp ogólnie mało pracy ręcznie większość maszynami i same się znajdą. No i jeszcze kwestia wyglądu samo bezpieczeństwo i kasa nie wystarczy jak z sobą nic nie reprezentujesz to zakonnica nie spojrzy więc można i tak to widzieć

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co zrobić ale chyba najlepiej 50h pola min. zmechanizowane uprawa zbóż rzepak itp ogólnie mało pracy ręcznie większość maszynami i same się znajdą. No i jeszcze kwestia wyglądu samo bezpieczeństwo i kasa nie wystarczy jak z sobą nic nie reprezentujesz to zakonnica nie spojrzy więc można i tak to widzieć

To jest tak:Jasiu siedział całymi dniami przed komputerem aż został starym kawalerem".Trochę wyjść do ludzi i wówczas Cię zobaczy jakaś.

Sam komputer nie wystarczy by zwrócić na siebie uwagę.

Dla wiedzy niektórych co mają dziwne spostrzeżenia,jestem realistka która twardo stąpa po ziemi.Nie żyje fanaberiami i w świecie bajek czy tez kosmosie :)Zanim się kogoś oceni pierw nalezy poznać ta osobę by coś o niej powiedzieć.

Edytowane przez AnnaHejniak
Opublikowano

na wsi weekend nie istnieje  :D  jest tylko niedziela i to tak do 16 bo później to robota do wieczora znowu  :D

Kasiu jak to się z córką nie da? Jakbyście obydwie użyły swojego uroku osobistego to cena ziemniaków x2 by poszła w górę  :D

Opublikowano (edytowane)

Cześć perełeczki :)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Ll po całym takim dniu jak dzisiaj -nawet mi nie w głowie imprezy, czy wyjście- ale to tak jest dzisiaj za tydzień pewnie będzie lepiej... ;) powiedzmy...hehe ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v