Laleczka Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Mam pomysł Gosia sobie zwiedza odpoczywa Tomek tacha torby Weris przyjeżdża do mnie
Tomasz78 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 jak by to napisać ku..rcze ,przeczuwalem to ,ale o teściowej nie pomyslałem :wacko: ,ech ,albo rano cichaczem uciekne ,albo nici z wyjazdu , Kasia no jak to tak ? Ty przeciwko mnie
weris Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Ooo Kasiu nawet mi się podoba Twój pomysł No kobitki górą
artur125 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Tomek wstań o 5 i jedz orać, lepiej odpoczniesz :lol:
Laleczka Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Tomciu solidarność jajników widzę solidarności plemników ni ma bo Panowie poszli spać Ty idziesz na usługi my zaszalejemy
Tomasz78 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 ide spac bo rano cichaczem musze się wymknąc ,co by mnie nikt nie zauważył jak zaśpie to posłucham rad Artura taaa solidarność Kasiu tak tak dobranoc
Laleczka Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Branoc ja również uciekam żeby rano Weris obudzić
Gość Profil usunięty Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Nie wiem co zrobić ale chyba najlepiej 50h pola min. zmechanizowane uprawa zbóż rzepak itp ogólnie mało pracy ręcznie większość maszynami i same się znajdą. No i jeszcze kwestia wyglądu samo bezpieczeństwo i kasa nie wystarczy jak z sobą nic nie reprezentujesz to zakonnica nie spojrzy więc można i tak to widzieć
Ansja Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Nie wiem co zrobić ale chyba najlepiej 50h pola min. zmechanizowane uprawa zbóż rzepak itp ogólnie mało pracy ręcznie większość maszynami i same się znajdą. No i jeszcze kwestia wyglądu samo bezpieczeństwo i kasa nie wystarczy jak z sobą nic nie reprezentujesz to zakonnica nie spojrzy więc można i tak to widziećTo jest tak:Jasiu siedział całymi dniami przed komputerem aż został starym kawalerem".Trochę wyjść do ludzi i wówczas Cię zobaczy jakaś.Sam komputer nie wystarczy by zwrócić na siebie uwagę. Dla wiedzy niektórych co mają dziwne spostrzeżenia,jestem realistka która twardo stąpa po ziemi.Nie żyje fanaberiami i w świecie bajek czy tez kosmosie :)Zanim się kogoś oceni pierw nalezy poznać ta osobę by coś o niej powiedzieć. Edytowane 3 Września 2016 przez AnnaHejniak
Laleczka Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Witam ja dziś w rozjazdach a Wy co ciekawego porabialiście??
darek3 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Hej pusto tu dzisiaj ja dzisiaj szykowałem sieczkarnię do QQ, ostatnie przygotowania do akcji
LuckyLuke12345 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Siemka U mnie dziś ostatni zbiór trawy
darek3 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 LL czemu ostatni? jeszcze jeden pokos urośnie
Laleczka Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 A u mnie maliny kopanie pyrów kupno świnek i sprzedaż pyrów kołowrotek
LuckyLuke12345 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Daj Boże tylko przy takiej suszy to marne szanse Kasia przy sobocie taki kołowrotek zafundowalaś sobie w soboty do 14.oo i fajrant
Laleczka Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Nie ja sobie ja tylko prosiaki załatwiłam i troszkę malin bo z dzieckiem się nie da
darek3 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 na wsi weekend nie istnieje jest tylko niedziela i to tak do 16 bo później to robota do wieczora znowu Kasiu jak to się z córką nie da? Jakbyście obydwie użyły swojego uroku osobistego to cena ziemniaków x2 by poszła w górę
Gość aletes Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Cześć perełeczki Edytowane 3 Września 2016 przez aletes
LuckyLuke12345 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Bez przesady że nie ma weekendów na wsi
Gość aletes Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Ll po całym takim dniu jak dzisiaj -nawet mi nie w głowie imprezy, czy wyjście- ale to tak jest dzisiaj za tydzień pewnie będzie lepiej... powiedzmy...hehe
darek3 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 no dobra są weekendy................... w kalendarzu hej tes to co dzisiaj się działo że taka wykończona jesteś?
Laleczka Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Malin nie da się rwać ziemniaki spoko tyle już jeździmy na sklepy że na właściciela mówi wujku z korzyścią dla niej bo zawsze cos dostanie moje dziecko dopiero usnęło masakra
valeTudo Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Dobra, przyznac sie kto jeszcze leczy kaca poza arturem i miglancem
Tomasz78 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Cześć :-) a co to leczyćJa zaczynam dopiero broic :-)Dożynki he he;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
DK Excited