Laleczka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Moj kombajn to stara poczciwa Anka ale działa jak ta lala
valeTudo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Teska gdzie Ty sie tam szlajasz za granica Lepiej wracaj do kuchni :D
Gość aletes Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Wiadomo jak coś jest zadbane to i śmiga -sama wiem po swoich sprzętach, że te "stare" to i tanio naprawisz i względnie wszyscy to potrafią- a jak jakaś sztuczna inteligencja nawali- to nie ma zmiłuj trzeba serwis kupiłam wreszcie opryskiwacz :)teraz jeszcze szkolenie Hej Tudo:* zerwałam się z łańcucha i już tam nie wrócę. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez aletes
valeTudo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 ,Odkad sie poznalismy zawsze Ci powtarzalem ze najlepiej jest Ci w kuchni, to nie sluchalas i wybralas lancuch za granica ..... :D
LuckyLuke12345 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witaj Teska Jak miło że wróciłaś
weris Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Miło to mało powiedziane ,a ostatnio narzekali że starej ekipy brak, a tu proszę pomału wracają znaczy że koniec wakacji. Pozdrawiam serdecznie .
artur125 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 no Tes w końcu wróciła, jak ja tęskniłem :rolleyes:
darek3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kasiu zależy co kto lubi robić, ja za pracą przy ziemniakach nie przepadam, Co do maszyn to tak jest jak piszecie, ale nic wieczne nie jest i pomału trzeba się przerzucać na tą ,,sztuczną inteligencję" jak to Tes ujęła weris opłacało się czekać na lepsze czasy, tylko Gośkę jeszcze gdzieś wcięło Tes jaki opryskiwacz kupiłaś? pochwal się nim w galerii
Laleczka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dareczku ja mogę i w ciągniku tylko w rządek dłużej wjeżdżam i na kombajnie i przyczepy podstawiać tylko jedną trzeba wkopywać trochę bo jak dużo ziemniaków to w koszu max na pochylonej taśmie staram się być do wszystkiego ale wiadomo nie zawsze wychodzi przy przebieraniu i workowaniu bicki byś sobie wyrobił
artur125 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 wykopki zmora mojego dzieciństwa, Teraz to nawet lubie
darek3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dareczku ja mogę i w ciągniku tylko w rządek dłużej wjeżdżam i na kombajnie i przyczepy podstawiać tylko jedną trzeba wkopywać trochę bo jak dużo ziemniaków to w koszu max na pochylonej taśmie staram się być do wszystkiego ale wiadomo nie zawsze wychodzi przy przebieraniu i workowaniu bicki byś sobie wyrobił ja już trochę przerzuciłem tego towaru i starczy Artur teraz lubisz bo po wykopkach pewnie są ,,dokopki" warto się pomęczyć żeby później świętować hucznie :lol:
Gość aletes Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Hej Weris chłopaki ja też tęskniłam serio serio :* często myślałam co wy tu piszecie sobie :dDaro ja tam się nie chwale- bo już tak mam, że jak zaczynam coś robić- to już mi się to nie podoba zawsze by mogło być lepiej- ale jest ok z atestami i 400l
miglanc88 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 tess: Ty tu nikogo Nie kołuj, Tylko Opowiadaj Jak Tam Było w wielkim świecie? ?? Ha ha
darek3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Hej Weris chłopaki ja też tęskniłam serio serio :* często myślałam co wy tu piszecie sobie :D Daro ja tam się nie chwale- bo już tak mam, że jak zaczynam coś robić- to już mi się to nie podoba zawsze by mogło być lepiej- ale jest ok z atestami i 400l za skromna jesteś, nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej
LuckyLuke12345 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A ja biorę przykład z Darka i to mój ostatni rok z ziemniorami
Laleczka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Eeee tam głupoty gadacie te duże pyry ganianie myszy po polu dla kotka hahahaha ziemia wszędzie jak wiatr i się kurzy
Gość aletes Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Miglant to zgaduj Kasieńko ale faza:) za myszami?
weris Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 no chłopacy Wy tylko macie je wybrać ,a my musimy cały rok z nimi mieć do czynienia i gdzie tu sprawiedliwość
Laleczka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zdarzało się jak kotki mniejsze były i pyrki spory kawałek od domu były a pod kombajnem gniazdo mysz
Tomasz78 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim:-) Tes miło powitać po urlopie;-) czyli wracamy do normy :-) ;-)
darek3 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Najlepiej to przerzucić się na ryż i nie będziecie musiały cały czas obierać ziemniaków :lol: Kasiu i co wrzeszczałaś wtedy? czy seria ziemniaków poszła w ich stronę? Tomek na to wygląda
Laleczka Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dareczku nie boje się za specjalnie wiadomo adrenalina idzie w górę na ich widok ale nie krzyczę chyba żeby ostrzec mamę ona się boi ziemniaków szkoda. Bryła, but lub rzut młotem hehe
Gość aletes Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Oj miło Tomaszku- dzięki jak tam sytuacja meldować żebym ogarnęła:)
weris Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Darku a kotlety z ryżem nie smakują ,no i podejrzewam że wycieraczkę bym dostała ooo Tomek zawitał witaj ,a ciekawe dlaczego Cię jeszcze niema . Kasiu rzut młotem to lepiej Anite zawołać
Rekomendowane odpowiedzi
Izolacja podłogi w stodole pod zboże
Renualt Ceres 95