Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kasiu, to tak jak mi :) wystarczy jedno słowo i wiem który ciągnik i jaka maszyna :P i to jest przyjemność a szczerze to pozapinam ale wole iść do byczkow niż jechać w pole :P ale pojadę tez :D:P

Opublikowano

Kasiu przekonałaś mnie, żenię się, tylko jeszcze nie wiem z którą bo kandydatek brak  :D

A mam takie pytanie, jak krzywo podjadę to pługa obrotowego ważącego 1,5t to żonka go też nadrzuci żebym się przestawiać nie musiał?  :lol:  :P  jak tak to w sobotę ślub biorę   :lol:

Opublikowano

Kasiu bo ja wolę być bliżej ziemi ,niż na wysokościach. :rolleyes:  :D

Darku to szukaj bo sobota za pięć dni i nie zdążysz  :D

Hej LL jak miło że wróciłeś  ;)

Opublikowano (edytowane)

Adrianku ja podjeżdżam wolniej a dokładnie pod maszyny. Gosiu jak trzeba to wózek czy przyczepę sama podepnę pługi to już inna bajka ;) Dareczku to podjeżdżaj tak aby się nie przestawiać milion razy :P Weris mnie przed dzieckiem tata odgonić nie mógł od ciągnika nawet orka sprawiała frajdę a tata mial kilka minut przerwy. Lubię to ;)

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

weris nie wiem czy się jednak wyrobię do soboty, ale myślę że przed orkami coś upoluje  :D

Kasiu, póki nie mam żony to tak podjeżdżam ale żona by zmieniła to, po co mam tyle kręcić kierownicą jak żonka nadrzuci  :lol:

Opublikowano

Cześć, na tym forum jestem nowy. Ale tak czytam te wasze "wypociny" i jestem trochę pod wrażeniem. Jeszcze nie widziałem żeby młode dziewczyny jeździły ciągnikami. a jeszcze jak mówicie że to dla Was frajda to już w ogóle pełen podziw. W moich stronach takich dziewczyn to już nie ma, a przynajmniej o takiej nie słyszałem.

Opublikowano

Adrian rzucają urok na Ciebie i tyle  :D przywiąż sobie czerwoną wstążkę do ciągnika, podobno pomaga  :lol:

Gośka jesteś w błędzie, wszędzie mówią prasa tylko w Wielkopolsce mówią dziwnie bo presa  :P  :D

Opublikowano

Darek jak kombajnem podjeżdzam po heder, to jak jestem sam to chwila i mam zapęty, a jak ludzie się patrzą jak to robię to mi schodzi 4x dłużej

Urok? coś chyba w tym jest :P

To podpinaj w nocy jak nikt nie widzi albo drugi wariant zaraz z wiosny:-)

Opublikowano

Cześć, na tym forum jestem nowy. Ale tak czytam te wasze "wypociny" i jestem trochę pod wrażeniem. Jeszcze nie widziałem żeby młode dziewczyny jeździły ciągnikami. a jeszcze jak mówicie że to dla Was frajda to już w ogóle pełen podziw. W moich stronach takich dziewczyn to już nie ma, a przynajmniej o takiej nie słyszałem.

Witaj :) ja sobie nie wyobrażam życia bez jazdy na ciągniku i bez pomagania to trzeba mieć we krwi :D

Adrianku jakbym ja patrzyła podjechałbyś książkowo :)

Opublikowano

weris  jak nie ma powodu to się nie czepiamy a jak jest powód trochę trzeba  :D ale to tak wiesz, po znajomości to tak delikatnie się czepiam  :P

Adrian byś miał bizona, to byś wszędzie przejechał bez odpinania hedera  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v