Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no na avatarze widze Ciebie w damskich gaciach starczy mi :D :D

Tak myślałem że ty jakby krowa chodziła w gaciach to nigdy d***y byś nie widział       :lol:    w gębie tylko mocny.     :D

Dobra koniec pisania z tobą, bo szkoda klawiatury.          :)

Opublikowano

W gebie mocny haha Prosze Cie udowodnij mi jaki jestem slaby poza geba :D :D Do Ciebie z d*pami nie moge sie rownac :D Na XXXXXXX widziales ich za pewne miliony :D Pewnie ogladasz tylko mezatki do tego wyobrazasz sobie jak jej maz nakrywa Cie w smietniku gdzie Ty nic nawet nie zrobiles (bo to sprzeczne z kodeksem prawiczka ) No i standardowo jestes bity jak cale dziecinstwo :D :D

Miglanc dla Ciebie to wszystko nie tylko karpatka :)

Tudo zapraszam i Ciebie,udzielisz mi przy okazji lekcji na jakies nowe chwyty aby czasem miglanca znokaltowac :)

Po co chcesz go bic ? :D

Opublikowano

Udaj ze chcesz dac buzi i pociagnij z calej sily w jego nos  z swojego czola :D KO pewne :D I tutaj wazne !! Nie pomyl swojego nosa z jego czolem bo juz takie akcje widzialem :D

Opublikowano

Miglanc dla Ciebie to wszystko nie tylko karpatka :)

Tudo zapraszam i Ciebie,udzielisz mi przy okazji lekcji na jakies nowe chwyty aby czasem miglanca znokaltowac :)

z tobą bić to ja się mogę tylko na gołe klaty..!! :lol:  :lol:  :lol: tylko pamiętaj że jak od ciebie dostanę ,to będziesz musiała mnie przepraszać!!  :P a ja łatwo nie wybaczam. :lol:

Opublikowano

Prawie to mimo wszystko jeszcze daleko.

A mnie tak latwo nie znajdziesz,bo na pustkowiu i w dziczy mieszkam.

Zreszta najladniejsze dziewczyny sa blisko gor :)

Twoj gps mnie nie wysledzi No chyba Ze zapach karpatki

Opublikowano

i widzisz ,sama mi zawęziłaś obszar poszukiwań  :P  a już miałem chodzić od domu do domu i pytać o ciebie!! !! choć z drugiej strony z takim chodzeniem to wcale nie taki zły pomysł? może bym na jakąś inną pannę trafił ? :D  :D

Opublikowano (edytowane)

Moze bys trafil na inna,ale z pewnoscia na gorsza i brzydesza ode mnie :)

Tylko ja jestem slodka,mila,grzeczna i urocza :)

Edytowane przez AnnaHejniak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v