Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ale warczycie na siebie ,chyba zmeczenie po żniwach wychodzi,,nie drapcie sie ;)

Koleżanki już cos kombinują na rozgrzewkę ,no fakt przy piątku  w dodatku deszczowym :huh: 

Adrian ja piwko a ty?

Opublikowano

A proszę bardzo, weź pannę z świętokrzyskiego to będziesz na nią pracował a ona nawet koło Ciebie nie będzie chodzić  :P  :D

co Ty tam wiesz..  ^^  :lol:

AAlbo pojadę do Ciebie, porwę Cię, przywiozę do siebie i będziesz na mnie pracować  :D

weris Cię spije a ja CIę porwę, idealnie się składa  :lol:

Opublikowano

Tomek, my się droczymy, przynajmniej ja  :rolleyes:

pisałeś, że dzisiaj święto piwa :D :D

AAlbo pojadę do Ciebie, porwę Cię, przywiozę do siebie i będziesz na mnie pracować  :D

ok, zgadza się co do przyjazdu, porwania i przywiezienia ale reszta nie :D będę kolo Ciebie chodzić i pokazywać co masz jeszcze do zrobienia  :lol:  no i w takim przypadku byczki masz obowiązkowo  :lol:  :D

Opublikowano

ale warczycie na siebie ,chyba zmeczenie po żniwach wychodzi,,nie drapcie sie ;)

Koleżanki już cos kombinują na rozgrzewkę ,no fakt przy piątku  w dodatku deszczowym :huh:

Adrian ja piwko a ty?

Właśnie znajomi dzwonili, ze dziś dzień piwa ponoć jest więc wychodzę jak przyjadą i coś się wypije  :D

Opublikowano

słyszałem przed chwilą że kobiety z wlkp są pracowite, a tej się nawet po piwo nie chce iść  ;[

czyli nadal jak umiesz liczyć to licz na siebie, bo nikt za Ciebie niczego nie zrobi  :)

Opublikowano

słyszałem przed chwilą że kobiety z wlkp są pracowite, a tej się nawet po piwo nie chce iść  ;[

czyli nadal jak umiesz liczyć to licz na siebie, bo nikt za Ciebie niczego nie zrobi  :)

patrzcie jakie to pyskate :lol:  :huh:

caly dzień pracuję to na wieczór by mi chociaż ktoś piwo podał  :P

a co do tego liczenia na siebie to Ja Ci to przypomnę w odpowiedniej chwili  :P  :D

aa Weris to już dzwonię  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v