Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)
Kriss masz dobry pomysł na biznes ;)

Opublikowano (edytowane)

Gosia czy masz mnie za materialistę?  :P ja uważam że 500+ to tylko taki bonus..............................dla tatusia  :lol:, żeby się nie zniechęcił oczywiście  :P  :D

Kriss możesz klepać te kołyski bo myślę że się kiedyś przydadzą  :D  :lol:

mówiłem że ją przekonam, to kwestia dobrego podejścia  :lol:

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Kris dzięki ale na początek wystarczy jednoosobowa, nie szalejmy od razu  :lol: ale do tej pierwszej to i ja bym się chyba zmieścił  :lol:

Gosia nie znasz dnia ani godziny,  :D  :P

Opublikowano

Spokojnie,wytrzymam do końca :D chyba że mi Gośka tak rękę sciśnie że mi krew przestanie krążyć :P:D

nie chce Cię widzieć na sali porodowej  :lol:  bo krew przestanie Ci płynąć nie tylko w ręce  :lol:  :P

Opublikowano

Zależy ktore kobiety ja mimo bólu ani razu nie krzyknęłam bo wiedziałam że są blisko malutkie dzieci a kobieta która rodziła dwa dni później w ostrym makijażu tak darła japę ze dzieci pobudziła ... Po 4 godz doktorka zrezygnowała i zabrali ja na cesarkę atrakcja nieziemska bo i po cesarce piszczała że nie wstanie. Panowie przy takiej rozwrzeszczanej babie jej mąż uciekł po 20min wrócił po fakcie a jak Wy byście sie zachowali ?? Za dotrzymanie do końca są bonusy np przecinanie pępowiny :)

Opublikowano

Kasiu, ale jakbym rodziła to może to egoistyczne z mojej strony ale nie powstrzymywałabym się od krzyku z bólu bo obok śpią dzieci, widocznie są w złym miejscu, zbyt blisko sali porodowej mają pokój  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v