Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tu co. Umarł ktoś?

E nie, tylko dziewczyny się przestraszyły że przez neta w ciążę zajdą i szukaj wiatru w polu.    :P

Opublikowano

Cześć :-) Sean dobre

Za dużo zbiegów okoliczności   :)

Jedna do Biedronki już chyba nie zajrzy, bo bociany się zalęgły    :P

Druga coś o prezencie jakimś Kinder jaju, też Jej nie ma     :D

trzecia ze strachu że mnie kocha aż zaniemówiła    :lol:

To jak to wytłumaczysz Tomku?        :)

Opublikowano

Hej nie boją się i nie szukają wiatru ,a wifi wszędzie działa tylko czasami trzeba wskrzesić .;)
Dopiero wróciłam do domu bo wody wszędzie pełno i trzeba było posprzątać .Pozdrawiam serdecznie zatroskanych kolegów.:)

Opublikowano

Panny mogę jeszcze zrozumieć,    :)   ale żeby mężatki takie płochliwe były?     :P

Witam :) Sean potrafisz doprowadzić kobietę do płaczu ze śmiechu :D

Witaj moje zakochanie.    :D

Opublikowano

Chyba nie chcesz powiedzieć że dajesz mi kosza?      :)

Opublikowano

Gosia ma rację :) u nas było ciekawie na początku u kolegi na weselu złapałam welon i był ślub nasz za rok a później bocian na naszej stodole i później pojawiła się nasza Cora :)
Sean no wiesz :D

Opublikowano (edytowane)

Artur, wzięłam się do roboty i teraz wróciłam :P ja się bocianów nie boję tylko tego co przyniosą :wacko:

Malgosku wyspij się teraz ładnie i wypocznij :)

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano

A w sobotę masz czas ? Bo Gośka coś zaplanowała na weekend xD 

Albo może my zaplanujemy tylko Ciiii.. 

dogadamy się ^_^ tylko czy masz czas  :P

Trochę za późno przeczytałem  :P ale ostatnio zapierdziel taki że nie wiem jak się nazywam i nawet tutaj nie zaglądałem  :D

także się tam bawcie a ja w razie czego chrzestnym będę  :lol:  :P

Opublikowano

a co Wy się tak dzieci boicie?? przecież to nie jakaś kara tylko szczęście, trzeba się cieszyć a nie wypierać ich. Taka kolej rzeczy, nie robisz po to żeby się narobić tylko robisz dla kogoś a zwłaszcza dla dzieci żeby im coś zostawić. Jak dla mnie właśnie dzieci to cały sens życia i tyle ale ile ludzi tyle poglądów na ten temat.....

Opublikowano

a co Wy się tak dzieci boicie?? przecież to nie jakaś kara tylko szczęście, trzeba się cieszyć a nie wypierać ich. Taka kolej rzeczy, nie robisz po to żeby się narobić tylko robisz dla kogoś a zwłaszcza dla dzieci żeby im coś zostawić. Jak dla mnie właśnie dzieci to cały sens życia i tyle ale ile ludzi tyle poglądów na ten temat.....

Ja się zgadzam, ale pierw związek, ślub i dziecko. taka kolej rzeczy. a nie zaczynac od dziecka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v