Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Sean mąż nie z tych :)

Być może, ale zostańmy przy tym że jakby co, to tylko Ciebie będę "adoptował"     :)  

Opublikowano

A bo Gośka to strasznie wrogo do facetów nastawiona chyba i pewnie dlatego porównuje mnie do imigrantów  :P  :lol:

przecież ja Was wszystkich kocham :wub: , co Ty za pierdoły opowiadasz  :lol:

a co do spa to Ty w tym czasie co ja będę w błotku to zajmiesz się naszymi kochanymi dzieciakami :D :D 

Opublikowano

przecież ja Was wszystkich kocham :wub: , co Ty za pierdoły opowiadasz  :lol:

a co do spa to Ty w tym czasie co ja będę w błotku to zajmiesz się naszymi kochanymi dzieciakami :D :D

Ale mnie najbardziej co?  :lol:  

Chyba zapomniałem Ci powiedzieć że to spa to będzie tylko po deszczu za oborą  :P   a jak rok będzie suchy to z kąpieli błotnych nici moja droga  :D

a dziećmi się zajmie mamusia, niech się na coś przyda chociaż  :lol:

weris jesteś w błędzie bo faceta się nie da wychować, facet się nigdy nie zmieni, tylko czasami się dostosuje do sytuacji , to kobietę facet wychowuje tylko w taki sposób że Wy nawet o tym nie wiecie  :P

tylko się tam nie utop  :P

Opublikowano

Ale mnie najbardziej co?  :lol:  

Chyba zapomniałem Ci powiedzieć że to spa to będzie tylko po deszczu za oborą  :P   a jak rok będzie suchy to z kąpieli błotnych nici moja droga  :D

a dziećmi się zajmie mamusia, niech się na coś przyda chociaż  :lol:

weris jesteś w błędzie bo faceta się nie da wychować, facet się nigdy nie zmieni, tylko czasami się dostosuje do sytuacji , to kobietę facet wychowuje tylko w taki sposób że Wy nawet o tym nie wiecie  :P

tylko się tam nie utop  :P

Jesteś w błędzie, ja pojadę do SPA najlepiej gdzieś w góry a Twoje SPA będzie za oborą  :lol:  mamusi w wychowanie dzieci nie mieszajmy, dasz sobie radę, jesteś w koncu mężczyzną podobno.. :P:D 

nie, kocham wszystkich równo  :P

Opublikowano

Gosia jakie podobno? Masz jakieś wątpliwości co do tego? :P
I za to że mnie nie kochasz bardziej niż innych to masz szlaban na spa i wszystkie przyjemności :P

weris a bo Ty chciałaś mnie utopić to ja nie chcę takich lekcji, ja się czuje najlepiej na lądzie :D

Opublikowano (edytowane)

Jak nie ma jak są :D

Kasiu masz takie rozmaitości że szok ;) najpierw nam słodzisz malinkami a teraz czosnek :D

Edytowane przez KRISS75
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v