darek3 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 A do ilu tak umiesz liczyć? Bo mnie nauczono- umiesz liczyć licz na siebie:p z Darkiem powiadasz? To może bym. uległa ale ja na górze ni ma takiej opcji i nie przy ludziach :lol: i nie przed kamerą
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 OK darek wypad artur wchodzisz za niego :D
darek3 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 okej wypadam razem z Teską :lol: mnie to pasi
Gość aletes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Halo Darek czekaj - ja też się wycofuję nie ta bajka zanim bym warkoczyki popletła to nawet wiagra by nie pomogła
darek3 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Teska teraz to mi pojechałaś za karę nie możesz mi swojej fotki przysłać :lol: i jeszcze jedno Ci powiem, ja żadnych wspomagaczy nie potrzebuje
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Darek lecisz na towarze .... ? No wiesz co Teska teraz to mi pojechałaś za karę nie możesz mi swojej fotki przysłać :lol: i jeszcze jedno Ci powiem, ja żadnych wspomagaczy nie potrzebuje Darek nie wstydz sie ja po duzej ilosci alko potrzebuje :D
artur125 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 jak Artura? Ja to prosty chłop ze wsi, i do aktorstwa się nie nadaje :lol: Zaproponuje wspaniałą ,fotogeniczną osobę Adrian się nada
Gość aletes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Wiem Dareczku- coś żle zrozumiałeś.cofnij sobie...chodziło mi o to że znudziło by cię czekanie że nawet wiagra...
darek3 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 VT to bardzo mi przykro że masz takie problemy to Ty dlatego tylko na reżysera chciałeś iść bo się boisz że nie staniesz na wysokości zadania :lol: :lol:
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 VT to bardzo mi przykro że masz takie problemy to Ty dlatego tylko na reżysera chciałeś iść bo się boisz że nie staniesz na wysokości zadania :lol: :lol: HAHA No rozgryzles mnie
darek3 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Wiem Dareczku- coś żle zrozumiałeś.cofnij sobie...chodziło mi o to że znudziło by cię czekanie że nawet wiagra... to się nie guzdraj tylko się pośpiesz :lol:
Gość aletes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Łatwo ci mówić :#A Artur tylko wypatruje:p
artur125 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 HAHA No rozgryzles mnie vT nie płacz z tego powodu, jak trzeba to ja też niebieskie wpier...lam jak tic-taki :lol:
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Haha nie bralem jeszcze :D Ale jak sprzet zawodzi po alko to na szczescie mam wielkie dlonie :D
artur125 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Łatwo ci mówić :# A Artur tylko wypatruje:p Artur by rozwiązał problem zanim papieros się dopali, Gillette i gotowe :lol:
Gość aletes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Ha! Chociaż jeden co się przyzna bez bicia
KRISS75 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 jasny gwint ale się rozpisaliście To z tego wyjdzie tasiemiec jak dynastia
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 jak Artura? Ja to prosty chłop ze wsi, i do aktorstwa się nie nadaje :lol: Zaproponuje wspaniałą ,fotogeniczną osobę Adrian się nada Adrianek to dzis ma nad czym myslec biedulek wiec Artur nie rozpraszaj go
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 jasny gwint ale się rozpisaliście To z tego wyjdzie tasiemiec jak dynastia A dzieci jakie wyjda ''Droga bez powrotu 4,5,6'' Wszystkie czesci nasze
KRISS75 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 To było do mnie ? te role już są obsadzone podobno
Gość aletes Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Dobrze że się z Darkiem wymigaliśmy...bo tak przeczówałam że ten proceder będzie narastał...a co na to powie prezes z księdzem? Edytowane 4 Lipca 2016 przez aletes
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
DK Excited