Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A do ilu tak umiesz liczyć? Bo mnie nauczono- umiesz liczyć licz na siebie:p z Darkiem powiadasz? To może bym. uległa ale ja na górze ;)

ni ma takiej opcji  :P i nie przy ludziach  :lol: i nie przed kamerą  :P  :D

Opublikowano

Halo Darek czekaj - ja też się wycofuję ;) nie ta bajka :P zanim bym warkoczyki popletła to nawet wiagra by nie pomogła ;)

Opublikowano

Teska teraz to mi pojechałaś  :P  za karę nie możesz mi swojej fotki przysłać  :lol: i jeszcze jedno Ci powiem, ja żadnych wspomagaczy nie potrzebuje  :P  :P  :P  :P

Opublikowano

Darek lecisz na towarze .... ? :D No wiesz co :D

Teska teraz to mi pojechałaś  :P  za karę nie możesz mi swojej fotki przysłać  :lol: i jeszcze jedno Ci powiem, ja żadnych wspomagaczy nie potrzebuje  :P  :P  :P  :P

Darek nie wstydz sie ja po duzej ilosci alko potrzebuje :D :D

Opublikowano

Wiem Dareczku- coś żle zrozumiałeś.cofnij sobie...chodziło mi o to że znudziło by cię czekanie że nawet wiagra...

Opublikowano

VT to bardzo mi przykro że masz takie problemy  :P to Ty dlatego tylko na reżysera chciałeś iść  :D bo się boisz że nie staniesz na wysokości zadania  :lol:  :lol:

Opublikowano

VT to bardzo mi przykro że masz takie problemy  :P to Ty dlatego tylko na reżysera chciałeś iść  :D bo się boisz że nie staniesz na wysokości zadania  :lol:  :lol:

HAHA :D No rozgryzles mnie :D

Opublikowano

Wiem Dareczku- coś żle zrozumiałeś.cofnij sobie...chodziło mi o to że znudziło by cię czekanie że nawet wiagra...

to się nie guzdraj tylko się pośpiesz  :lol:

Opublikowano

Łatwo ci mówić :#
A Artur tylko wypatruje:p

Opublikowano

Ha! Chociaż jeden co się przyzna bez bicia :P

Opublikowano

jak Artura? Ja to prosty chłop ze wsi, i do aktorstwa się nie nadaje :lol: Zaproponuje wspaniałą ,fotogeniczną osobę Adrian się nada :D

Adrianek to dzis ma nad czym myslec biedulek wiec Artur nie rozpraszaj go :)

Opublikowano (edytowane)

Dobrze że się z Darkiem wymigaliśmy...bo tak przeczówałam że ten proceder będzie narastał...a co na to powie prezes z księdzem?

Edytowane przez aletes
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v