Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Ciężko jest z tymi kobietami, samemu jest źle, a bez kobiety jeszcze gorzej. Tak mozna powiedziec tez o was mezczyznach Byc moze jednak lepiej z kobietami bo jest sie do kogo odezwac i obiad dobry zrobi Aha i piwko do lodowki wstawi
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak mozna powiedziec tez o was mezczyznach Byc moze jednak lepiej z kobietami bo jest sie do kogo odezwac i obiad dobry zrobi Aha i piwko do lodowki wstawi Podobno to faceci sa najlepszymi kucharzami Takze nie robcie szalu z tymi obiadami i gotowaniem bo na to sie nie wyrywa facetow, piwka w lodowce tez nie dzialaja bo najlepiej smakuja w klubie z kolegami
Laleczka Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 VT skoro faceci są dobrymi kucharzami to my kobiety nie musimy się tym przejmować i angażować w pitraszenie
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Po 1).Nie gadam z Toba, zerwalismy :D Po 2). Ty i tak nie umiesz gotowac wiec Ciebie to nie dotyczy :D
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 To ja tez powiedzmy ze gotowac nie umie Idzie do restauracji
Laleczka Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 w sumie masz rację nie ma sensu z Tobą konwersować, skoro taki kucharz jesteś warto udać się do szefa Amaro może wygrasz i jeszcze kasę za to Ci dadzą na przepicie .. powodzenia
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 w sumie masz rację nie ma sensu z Tobą konwersować, skoro taki kucharz jesteś warto udać się do szefa Amaro może wygrasz i jeszcze kasę za to Ci dadzą na przepicie .. powodzenia Z glodu nie zdechne, chyba za na Twoim zarciu :D A juz chcialam piec moje uda One juz pewnie spalone
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Troszke bo slonce swieci mocno Jak nasz wyscig
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Kontuzja kolana, odpadam Chyba ze zawody na reke zrobimy :D
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Na reke ? HAHAHA Kladlem gosci w klubach po 50 cm+/- w lapsku no nie wiem czy nie mam szans :D
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak sie zapatrzysz na moj biuscik ponetny to nawet sie nie spostrzezesz kiedy przegrasz ha ha
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Na nic nie bede sie patrzyl, zawody to zawody war !!!!!!!!!!! :d
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Chcesz wygrac walke dzieki 2 cyckom ? Nie ma mowy :D
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie tylko mam jeszcze cos wiecej Moje rwce terz sily duzo maja
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak wygrasz eliminatora z dziewczynami tutaj, to wtedy final masz ze mna :D
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Ha ha ja z nimi nie walcze bo to fajne kolezanki No coz i o chlopakow wzgledy tez zbytnio nie zapobiegam niech sami zachecaja ktory lepszy Chlopakom bardziej potrzebne wykazywanie sie
Ansja Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Oczywiscie ze skromne ale na poczatku i niesmiale ha ha
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Dobrze powiedziane ale z tym ze niby Ty niesmiala to kpina :D
valeTudo Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Przy Tobie to nawet ''Grey50 twarzy'' jest niesmialy
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
Renualt Ceres 95