Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Yyyyyyyyyyyyy Adrian jak byś mógł nie podsuwać tak błyskotliwych pomysłów to byłbym wdzięczny  :P

ja wiem że Gośka dużo umie ale nie tyle żeby nie można było jej czegoś nowego nauczyć  :D bo "ta kobita jest taka smakowita"  :lol:  :P

Adrian chciałbyś  :P

Edytowane przez darek3
Opublikowano

w gębie to każdy mocny  :lol:  ja już lepiej nie chce żadnych prezentów bo potem usłyszę, że nic za darmo i muszę się odwdzięczyć  :lol:  :P

Opublikowano

ale to trza kobietę nie źle wkurzyć żeby dostać po gębie, bo inaczej to jej się nawet ręki nie chce podnosić  :lol: po prostu jej się nie opłaci  :lol:

Opublikowano

artur a bo niektóre to takie wyrywne i nawet się wytłumaczyć nie dadzą a na szybko to się człowiek tylko w zeznaniach gubi i wpadka gotowa  :lol:

adrian 13 lipca ale myślę że to nie jest w piątek bo jak jest to ja pierdzielę nie jadę, z Gośką nie ma żartów, wykorzysta ale i wpier.......ol dostaniemy  :P  :lol:

Kasiu jakby ktoś czuł taką potrzebę dostania w twarz to skieruje go wprost w Twoje ręce  :lol:

Opublikowano

Sean analizując poprzednie posty uważam iż Leon wykazał się tutaj gracją i zachował się jak dżentelmen broniąc honoru bodajże Gosi...

Z tego co ja widzę to nikt nikogo tu nie podrywa, są to luźne rozmowy a chwilami schodzą na zły tor. Może zacznijmy od początku wszystko i piszmy do siebie z szacunkiem . Ludzie po co te złośliwości z Waszych stron ( Sean u Ciebie również kilka było ) przecież możemy pisać normalnie jak dorośli ludzie żartując sobie a nie docinając na każdym kroku bo mamy tu syzyfową pracę każdy broni swoich racji i ubliża jeden drugiemu wyluzujcie troszkę niektóre teksty olejcie i bądźmy jedną wielką szczęśliwą wirtualną szaloną rodzinką :D :D

Arturku kochany wszystkiego najlepszego sto latek i dużo zdrówka :wub:

Hmm, widzisz Kasiu, tylko że ja nie zrobiłem uszczerbku na honorze Gosi, a zresztą jakby tak było to nie róbcie z Gosi jakiegoś ułomka by nie mogła sobie ze mną poradzić sama, wątpię by potrzebowała jakiegoś Leona do obrony     :)    Ja jestem gotowy wszystko puścić w niepamięć, bo nie mam zamiaru z nikim tu wszczynać kłótni,  owszem Masz rację czasem mnie ponosiło, przyznaję, ale przeanalizuj na spokojnie wszystkie posty, a dojdziesz do wniosku że nigdy pierwszy nie wszczynałem  z nikim zaczepek, ale na chamstwo zawsze odpowiem chamstwem.   

Opublikowano

Gosia  bo ja Cię dziewczyno znam i wiem na co Cię stać  :P

powtarzam się znowu ale Darek, mało wiesz  :lol:

przyjedzcie, mama Was ugości, tata przemagluję a ja posiedzę i się pośmieje  :P  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v