Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak troszkę zawinił prowokując swoimi słowami a my daliśmy się wmanewrować reagując na to... do niektórych spraw trzeba się zdystansować tak jak ja się staram to robić chociaż nie zawsze mi wychodzi i wybucham :D

Opublikowano

Kriss no właśnie "jeszcze"  :D nie znasz dnia ani godziny, bo kobieta to nie wulkan, Ona wybucha bez ostrzeżenia i robi większe spustoszenie niż lawa  :lol:

Opublikowano

Darek a to tak z doświadczenia ;) Bo ja przy moim stażu to nawet tej lawy nie doświadczyłem  :D 

Kasiu czasami człowieka ponoszą emocje.Ja już wyluzowałem ;)

Opublikowano

Gosia bo wszystko zależy od nauczyciela, jak dobry to wyszkoli że ho ho :P  

jak tak życzycie Arturowi to niech teraz jedna z Was się wstążką owinie i spełni te życzenia  :D bo gadać to każda umie a robić to ni ma komu  :lol:  ;)  :P

Opublikowano

Darek, jak jesteś taki hop siup to ja jutro lecę po wstążkę dla Ciebie, bo niedługo Gośka ma urodziny i będziesz jej prezentem  :lol:   :lol:

Odrazu ją może czegoś nauczysz, chociaż ona bardzo dużo umie i żeby ona Cię nie musiała uczyc  :D

Opublikowano

Artur, już nie chciałam pisać to co Kasia dopisała, myślałam, że sam którąś sobie wybierzesz i dopiszesz  :lol:  :lol:

Adrian, to musiałoby być dwóch bo mam urodziny i imieniny w jednym dniu :D  :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v