Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Przeciez pada wiec sie sama poratuje a Ty sie relaksuj z piwkiem :)

to idę podlewać tą lucernę, przywróciłaś mi nadzieję w nią  :D

Ania a dlaczego miałbym się Ciebie bać? przecież miałaś tylko zgrabić grabiami tą lucernę a to raczej bezpieczne narzędzie jest, zwłaszcza bez "zębów"  :lol:

Chyba ze ja Ciebie zaczne grysc bo ja zabki jeszcze mam :)

Opublikowano

Chłopca to idz poszukaj sobie w swojej sypialni...nie tobie oceniać co mi wolno, a co nie :) miło? Robię tylko to co ty:)

Mama wie czym ty się tu zajmujesz?        :)    jak się dowie nie będzie zadowolona.     :D

To u Darka lucerna miala byc

Dziewczyno na co Ty liczysz?     :D

Opublikowano

Gdzieś kiedyś czytałem, że każdy pseudo-poeta-amator, miał jakieś problemy z uzależnieniami. Wiec pytam w prost: Sean czy ty aby przypadkiem nie ćpasz? ?? Bo nie wieże że normalny człowiek nakręca to błędne koło, na swoją osobę i ma przy tym tyle radości! !!

Opublikowano

@miglanc88  odpowiem ci wprost, nie wierzę że prawdziwi podrywacze za jakich  niby się uważacie, mogą tak się nakręcać by wyjść jakoś z twarzą przed dziewczynami     :)  

Opublikowano

Gosiu on to spesjalnie zrobil zebym nie pojechala do niego

boi sie mnie *' )

Ciepło ciepło, ba gorąco.     :P

Opublikowano

@miglanc88 odpowiem ci wprost, nie wierzę że prawdziwi podrywacze za jakich niby się uważacie, mogą tak się nakręcać by wyjść jakoś z twarzą przed dziewczynami :)

a nie przyszło Ci do głowy to że ludzie odpisujac na twoje bezpodstawne zaczepki, mają z ciebie niezły ubaw, patrzą jak pogrążasz się każdym następnym postem coraz bardziej. By w końcu zniknąć jak gówo w przeręblu?
Opublikowano

Miglant ma rację:) Sean narobił w tym temacie tyle, że aż... tylko żeby nie zapomniał spłukać :) Gość myśli, że pozjadał wszystkie rozumy, tylko sojego dalej szuka... Spytaj swojej mamusi czy nòg przy porodzie nie zacisnęła, bo piszesz tu takie farmazony, jakbyś miał niedotleniony mòzg :)

Opublikowano (edytowane)

będzie imprezka u Artura?  :D  kriss przyjedź po mnie, potrzebuje kierowcy  :lol:

Najlepszego Artur, wszyscy składają życzenia to nie będę gorszy  :D

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Kriss rower tandem? hmmm chyba podziękuje bo byśmy wyglądali na nim jak................  :D na pieszo se dojdę  :lol:

Ania to już nie moja w tym głowa, nie zgadaliście się z Arturem w sprawie urodzin więc trza bulić teraz osobno  :D

Opublikowano

Sean analizując poprzednie posty uważam iż Leon wykazał się tutaj gracją i zachował się jak dżentelmen broniąc honoru bodajże Gosi...
Z tego co ja widzę to nikt nikogo tu nie podrywa, są to luźne rozmowy a chwilami schodzą na zły tor. Może zacznijmy od początku wszystko i piszmy do siebie z szacunkiem . Ludzie po co te złośliwości z Waszych stron ( Sean u Ciebie również kilka było ) przecież możemy pisać normalnie jak dorośli ludzie żartując sobie a nie docinając na każdym kroku bo mamy tu syzyfową pracę każdy broni swoich racji i ubliża jeden drugiemu wyluzujcie troszkę niektóre teksty olejcie i bądźmy jedną wielką szczęśliwą wirtualną szaloną rodzinką :D :D 

Arturku kochany wszystkiego najlepszego sto latek i dużo zdrówka :wub:

Opublikowano

Tomek nie z torbami tylko Kriss zdążył złapać rower tandem i tyle mu zostało  :D  ;)

Kasiu no ja jestem za ale po co ktoś pisze tak durne posty a potem się dziwi że wszyscy na niego najeżdżają? sam sobie jest winien.....

Opublikowano

Ja dzis troche pedalowalam no i te 200km rowerem do Artura to jednak nie na moje siedzenie :)

A po drodze to jeszcze bym Darka spotkala w Krakowie i pewnie by mnie juz nie puscil do Artura :)

A po drodze to jeszcze bym Darka spotkala w Krakowie i pewnie by mnie juz nie puscil do Artura :)

Opublikowano

Również dołączam sie do zyczeń najlepszego Artur :)

Kriss ty się lepiej przyznaj że żona Ciebie  z torbami puściła :lol:

Tomek nie z torbami tylko Kriss zdążył złapać rower tandem i tyle mu zostało  :D  ;)

Kasiu no ja jestem za ale po co ktoś pisze tak durne posty a potem się dziwi że wszyscy na niego najeżdżają? sam sobie jest winien.....

chłopaki jeszcze tak źle nie jest :P przecież jestem grzeczny :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v