Ansja Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 W okolicach Iłzy zboza zolte juz ozime Sean panny zarty znaja i Ci ktorzy znaja mnie to wiedza cos o tym i o mnie
adrian3005 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 znowu się będziecie napie***ać :lol: Adrian już żniwa zaczynasz? Na to wychodzi, w okolicy kombajny wyjechały tydzień temu w trawę w maju przyjarało wszystko i żniwa wcześniej niestety
artur125 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) oby plon był na przyzwoitym poziomie, i ceny troche ruszyły się porobiło, co tydzień nawalanka :lol: Edytowane 3 Lipca 2016 przez artur125
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Na tym forum to jest tak, żonaci coś jeszcze by jeszcz chcieli, nie bardzo jednak wiedzą sami co, o ile jeszcze żona nie zagląda przez ramię kawalerowie, o ci są w lepszej sytuacji, no ale strach przed tym co by mamusia powiedziała paraliżuje wszystkie ich ruchy a panny łudzą się z dnia na dzień że może jednak, bo czas ucieka.
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Dobre , dobre Sean . Edytowane 3 Lipca 2016 przez Gość
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Od kiedy Ciebie pamiętam Adrianku na tym forum. Chłopaki, po prostu boicie się panicznie dziewczyn i reakcji swojej mamusi i dlatego jesteście sami, i już pewnie taki Wasz los.
adrian3005 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Wyobraź sobie że nie mieszkam z mamą, a jeżdzę do niej się pogościc zresztą wiekszośc tutaj kogoś ma. a że może Ty akurat nie masz to piszesz takie durne posty nic nie wnoszące do tematu Edytowane 3 Lipca 2016 przez adrian3005
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Wyobraź sobie że nie mieszkam z mamą, a jeżdzę do niej się pogościc zresztą wiekszośc tutaj kogoś ma. a że może Ty akurat nie masz to piszesz takie durne posty nic nie wnoszące do tematu I co z tego jak Ty ciągle jesteś sam. Gdzie tutaj kogoś ma? no tak chyba tylko w necie.
adrian3005 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Nie będę Ci niczego udowadniał, bo to że tutaj ktoś pisze i się udziela nie znaczy, że nie ma kogoś w REALU Kończę z Tobą tą dyskusję, która staje się nudna
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Adrianek jest dlugo i sie go nie czepiaj Ja dobrze pamiętam Adrianka i Ty mi tu nie wciskaj kitu ile jest Adrianek na tym forum ok?
miglanc88 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Kurde jak ja bym chciał mieć moc teleporracji.do tych co piszą mądrze i z dystansem, (teleport-flaszka-powrót) a tych co piszą głupoty (teleport - op...dol- powrót).
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Dobre , dobre Sean . No taka jest prawda @zetorki12
LuckyLuke12345 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Miglanc a nie lepiej w pier**l i powrót
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Od któregoś powrót mógłby Ci nie wyjść . I na pewno by mu nie wyszedł.
Ansja Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Miglanc a kiedy wracasz do mnie bo Rzeszowa nie omijaj
miglanc88 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Od któregoś powrót mógłby Ci nie wyjść . powrót mógł by mi jedynie nie wyjść od tych, co teleport był by z flaszką he he. Aniu w piątek wyjeżdżam. . Jeszcze tydzień leniuchowania mi pozostał:-).
artur125 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Miglanc a nie lepiej w pier**l i powrót Miglanc to dobry chłopak i wie, że najpierw trzepa podjąć rozmowe :lol:
Goska93 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Na tym forum to jest tak, żonaci coś jeszcze by jeszcz chcieli, nie bardzo jednak wiedzą sami co, o ile jeszcze żona nie zagląda przez ramię kawalerowie, o ci są w lepszej sytuacji, no ale strach przed tym co by mamusia powiedziała paraliżuje wszystkie ich ruchy a panny łudzą się z dnia na dzień że może jednak, bo czas ucieka. nawet jeśli tak jest jak sobie wymyśliłeś to co związku z tym? co ma się zmienić tutaj z powodu Twojej błyskotliwej uwagi? nam z tym dobrze, jakbyś poczytał to wszyscy są tu zadowoleni, piszemy o wszystkim i na luzie
Gość Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 nawet jeśli tak jest jak sobie wymyśliłeś to co związku z tym? co ma się zmienić tutaj z powodu Twojej błyskotliwej uwagi? Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi zresztą co miałaś biedna napisać.
Laleczka Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Panowie zluzujcie poślady Sean ja mężatka i mi się czasem nudzi pisać można z każdym z gustem:) ja czasem pisze co myślę i niektórzy mówią że to wada bo jestem pyskata ale cóż takie życie
Rekomendowane odpowiedzi
Stukające popychacze
pryzma kukurydzy