Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

znowu się będziecie napie***ać :lol:

Adrian już żniwa zaczynasz?

Na to wychodzi, w okolicy kombajny wyjechały tydzień temu w trawę 

w maju przyjarało wszystko i żniwa wcześniej niestety

Opublikowano

Na tym forum to jest tak, żonaci coś jeszcze by jeszcz chcieli, nie bardzo jednak wiedzą sami co, o ile jeszcze żona nie zagląda przez ramię      :P   kawalerowie, o ci są w lepszej sytuacji, no ale strach przed tym co by mamusia powiedziała paraliżuje wszystkie ich ruchy         :D a panny łudzą się z dnia na dzień że może jednak, bo czas ucieka.      :) 

Opublikowano (edytowane)

Dobre , dobre :P:D Sean .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Od kiedy Ciebie pamiętam Adrianku na tym forum.    :)

Chłopaki, po prostu boicie się panicznie dziewczyn i reakcji swojej mamusi i dlatego jesteście sami, i już pewnie taki Wasz los.   :)

Opublikowano (edytowane)

Wyobraź sobie że nie mieszkam z mamą, a jeżdzę do niej się pogościc  ;)

zresztą wiekszośc tutaj kogoś ma.

a że może Ty akurat nie masz to piszesz takie durne posty nic nie wnoszące do tematu

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano

Wyobraź sobie że nie mieszkam z mamą, a jeżdzę do niej się pogościc  ;)

zresztą wiekszośc tutaj kogoś ma.

a że może Ty akurat nie masz to piszesz takie durne posty nic nie wnoszące do tematu

I co z tego jak Ty ciągle jesteś sam.     :)   Gdzie tutaj kogoś ma?        :D   no tak chyba tylko w necie.     :D  

Opublikowano

Adrianek jest dlugo i sie go nie czepiaj :)

Ja dobrze pamiętam Adrianka i Ty mi tu nie wciskaj kitu ile jest Adrianek na tym forum ok?     :)

Opublikowano

Kurde jak ja bym chciał mieć moc teleporracji.do tych co piszą mądrze i z dystansem, (teleport-flaszka-powrót) a tych co piszą głupoty (teleport - op...dol- powrót).

Opublikowano

Dobre , dobre :P:D Sean .

No taka jest prawda @zetorki12   :)   

Opublikowano

Od któregoś powrót mógłby Ci nie wyjść :D:P;) .

I na pewno by mu nie wyszedł.    :)

Opublikowano

Od któregoś powrót mógłby Ci nie wyjść :D:P;) .

powrót mógł by mi jedynie nie wyjść od tych, co teleport był by z flaszką he he.

Aniu w piątek wyjeżdżam. . Jeszcze tydzień leniuchowania mi pozostał:-).

Opublikowano

Na tym forum to jest tak, żonaci coś jeszcze by jeszcz chcieli, nie bardzo jednak wiedzą sami co, o ile jeszcze żona nie zagląda przez ramię      :P   kawalerowie, o ci są w lepszej sytuacji, no ale strach przed tym co by mamusia powiedziała paraliżuje wszystkie ich ruchy         :D a panny łudzą się z dnia na dzień że może jednak, bo czas ucieka.      :)

nawet jeśli tak jest jak sobie wymyśliłeś to co związku z tym? co ma się zmienić tutaj z powodu Twojej błyskotliwej uwagi?

nam z tym dobrze, jakbyś poczytał to wszyscy są tu zadowoleni, piszemy o wszystkim i na luzie ;) 

Opublikowano

nawet jeśli tak jest jak sobie wymyśliłeś to co związku z tym? co ma się zmienić tutaj z powodu Twojej błyskotliwej uwagi?

Pewnie że nic się tu nie zmieni z powodu mojej jak to nazwałaś "błyskotliwej" uwagi    :)   zresztą co miałaś biedna napisać.    :)

Opublikowano

Panowie zluzujcie poślady :D Sean ja mężatka i mi się czasem nudzi pisać można z każdym z gustem:) ja czasem pisze co myślę i niektórzy mówią że to wada bo jestem pyskata ale cóż takie życie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v