valeTudo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 W porównaniu co było kiedyś to jest czołowa drużyna łącznie z trenerem Zelki wygrali zgodnie z moim obstawieniem I teraz czekam na nagrode a ktos wie jaka to jest Tudo stracha masz Yhym
Ansja Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi Ale ladnie atakowali i znow pokazali ze potrafia walczyc Tudo myslisz ze to o ciebie Chodzilo >
KRISS75 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Co? Może setkę? Szkoda,mimo wszystko ładnie zagrali,zabrakło odrobinę szczęścia
Gość Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Oj ludziska ... zapewne po mojej wypowiedzi niektórzy mogą się na mnie obrazić ale napiszę Wam jak ja to widzę : Sean chciał w poetycki sposób popisać na forum może w niektórych "wierszach" źle dobrał niektóre słowa ale pewnie nie chciał żebyście tak to odebrali i zapewne nie chciał nikogo urazić, słowa których używał są teraz w tych czasach popularne jedni to oleją inni będą zbulwersowani , z drugiej strony czyli naszej była kontynuacja klepanie "wierszyków" i napędzanie tego motoru, który zszedł w ciemną drogę i doprowadził do podniesienia ciśnienia, zaczęliśmy bronić się również dosyć ostrymi "wierszykami" w odpowiedzi były ataki... być może każdy zareagował nerwowo ale mam nadzieję że sytuacja się uspokoi i opanuje jeżeli ja kogoś uraziłam swoją wypowiedzią PRZEPRASZAM ale ktoś napisał że jesteśmy tu w pewnym sensie jak rodzina pisząc i żartując dlatego mam nadzieję że teraz będzie już lepiej Dla Ciebie za obiektywny post.
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Może setkę? Szkoda,mimo wszystko ładnie zagrali,zabrakło odrobinę szczęścia Moze
Gość Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Sean dziękuję lubię pomagać A ja potrafię docenić kobietę z Klasą. Wszystko w temacie.
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi Ale ladnie atakowali i znow pokazali ze potrafia walczyc Tudo myslisz ze to o ciebie Chodzilo > Mysle ze chodzilo o to ze za duzo % mialas we krwi :D
Laleczka Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) O Ty ch*ju jeden Edytowane 1 Lipca 2016 przez Laleczka
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Haha ch*ja to masz w gebie jak zasluzysz
Laleczka Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 zwolnij kozaczku bo Cię wyobraźnia ponosi
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie zaczynaj z kims komu nie dasz rady chlopczyku :D
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Przy Tobie obok nawet 200 lat bym chcial byc "dziewica" :D
Laleczka Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 a ja miałabym taki fajny sprzęt dla Ciebie szkoda taki fajny gadżet mam
valeTudo Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Mam swoj fajny sprzet :D Tamten sobie zostaw A teraz masz juz do mnie nie pisac i idz sobie stad !!! :D
Laleczka Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 a żebyś widział że pójdę nudziarzu !!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno
DK Excited