Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W porównaniu co było kiedyś to jest czołowa drużyna łącznie z trenerem :D

Zelki wygrali zgodnie z moim obstawieniem :) I teraz czekam na nagrode a ktos wie jaka to jest :)

Tudo stracha masz :)

Yhym :D
Opublikowano

Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi

Tylko czasem jeszcze im brakuje tej pewnosci by zaatakowac i odebrac pilke przeciwnikowi

Ale ladnie atakowali i znow pokazali ze potrafia walczyc :)

Tudo myslisz ze to o ciebie Chodzilo :)>

Opublikowano

Oj ludziska ... zapewne po mojej wypowiedzi niektórzy mogą się na mnie obrazić ale napiszę Wam jak ja to widzę :

Sean chciał w poetycki sposób popisać na forum może w niektórych "wierszach" źle dobrał niektóre słowa ale pewnie nie chciał żebyście tak to odebrali i zapewne nie chciał nikogo urazić, słowa których używał są teraz w tych czasach popularne jedni to oleją inni będą zbulwersowani , z drugiej strony czyli naszej była kontynuacja klepanie "wierszyków" i napędzanie tego motoru, który zszedł w ciemną drogę i doprowadził do podniesienia ciśnienia, zaczęliśmy bronić się również dosyć ostrymi "wierszykami" w odpowiedzi były ataki... być może każdy zareagował nerwowo ale mam nadzieję że sytuacja się uspokoi i opanuje :)

jeżeli ja kogoś uraziłam swoją wypowiedzią PRZEPRASZAM ale ktoś napisał że jesteśmy tu w pewnym sensie jak rodzina pisząc i żartując dlatego mam nadzieję że teraz będzie już lepiej

Dla Ciebie za obiektywny post.           :)   

bukiet-herbaciane-roze.jpg

Opublikowano

Sean dziękuję :) lubię pomagać :D

A ja potrafię docenić kobietę z Klasą.            :P       Wszystko w temacie.       :)

Opublikowano

Ale ladnie atakowali i znow pokazali ze potrafia walczyc smile.png

Tudo myslisz ze to o ciebie Chodzilo smile.png>

Mysle ze chodzilo o to ze za duzo % mialas we krwi :D :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v