Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Rzeszowa pojedziesz ,mnie podrapać? Uczcie się dziewczyny jak można dogodzić chłopakowi :D

same kociaki na wątku, drapią się że ho ho :D:) 

Artur, podrzuć jakiś pomysł z tym dogadzaniem.. . :rolleyes:  :blush:

Opublikowano (edytowane)

wy bez piłowania jesteście jak wampirzyce, potraficie wyssać co w chłopie najcenniejsze :lol:

pomysł z dogadzaniem:   schłodzone piwo, dobre jedzonko, fajny film i Ty

Edytowane przez artur125
Opublikowano
Co do Twojego zachowania moglbys wychamowac tym barziej ze mowisz do kobiet których nawet nie znasz.

Mimo że w innym temacie miałem odmienne zdanie niż Ty,tutaj zgadzam się z Tobą

Oj ludziska ... zapewne po mojej wypowiedzi niektórzy mogą się na mnie obrazić ale napiszę Wam jak ja to widzę :

Sean chciał w poetycki sposób popisać na forum może w niektórych "wierszach" źle dobrał niektóre słowa ale pewnie nie chciał żebyście tak to odebrali i zapewne nie chciał nikogo urazić, słowa których używał są teraz w tych czasach popularne jedni to oleją inni będą zbulwersowani , z drugiej strony czyli naszej była kontynuacja klepanie "wierszyków" i napędzanie tego motoru, który zszedł w ciemną drogę i doprowadził do podniesienia ciśnienia, zaczęliśmy bronić się również dosyć ostrymi "wierszykami" w odpowiedzi były ataki... być może każdy zareagował nerwowo ale mam nadzieję że sytuacja się uspokoi i opanuje :)

jeżeli ja kogoś uraziłam swoją wypowiedzią PRZEPRASZAM ale ktoś napisał że jesteśmy tu w pewnym sensie jak rodzina pisząc i żartując dlatego mam nadzieję że teraz będzie już lepiej

Kasiu spoglądasz na to chyba najbardziej trzeźwo.Przyznaję że mnie poniosło ale to nie w porządku nie znając Was wcale od razu wyjeżdżać z takimi tekstami.Dobra już jestem spokojny ;) Maguś a co po koszeniu :P

Opublikowano

Artur, teraz wyszło co Ci sie marzy..  :D  :P  nie miałam tego akurat na myśli, bez tego tez można dostać zawału  :lol:

harcory to nie mój styl :P Uwaga uwaga uwaga Przed jakimkolwiek kontaktem z Gośką wskazane zapobiegawczo zażyć kardiocośtam :lol:

Opublikowano

harcory to nie mój styl :P Uwaga uwaga uwaga Przed jakimkolwiek kontaktem z Gośką wskazane zapobiegawczo zażyć kardiocośtam :lol:

tłumaczę, że nie potrzeba hardcoru do zawału  :lol:  Artur, chodziło mi o subtelność, nie rozumiesz mnie dzisiaj  :huh:  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v