Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kasiu na pewno o tym samym myślimy :lol: Darek, wszyscy o tym myślą tylko niektóre udają święte ^^
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dareczku alez to wy czesto bladzicie w drodze do zabki albo w powrocie
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nawiązując do tytułu tematu, a gdyby tak dyby?
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nawiązując do tytułu tematu, a gdyby tak dyby? no w ostateczności ale wtedy na całe życie te dyby
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Darus do mnie najblizej i oferta full wypas Czekolada,wino,ladna dziewczyna .. Hm moze jeszcze keks upieke ... Ah i tym miodkiem posmaruje >.
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 dyby już były, nie dały rady, jak któraś chce zwiać ze wsi to nikt ani nic jej nie zatrzyma Gosia wnioskuje że Ty do świętych nie należysz bo mówisz prosto z mostu
KRISS75 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Ale się licytujecie Ja trochę pojeździłem po Polsce i wszędzie są piękne dziewczyny i słodsze niż maliny Damian dyby powiadasz uważaj bo jak coś przeskrobiemy to pręgierz wymyślą Edytowane 24 Czerwca 2016 przez KRISS75
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 dyby już były, nie dały rady, jak któraś chce zwiać ze wsi to nikt ani nic jej nie zatrzyma Gosia wnioskuje że Ty do świętych nie należysz bo mówisz prosto z mostu większość nie należy, kawa na ławę i tak by się kiedyś wydało :lol: co się będziemy oszukiwać :lol:
KRISS75 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Darek Gosia by cały zakon zgorszyła :lol: To jest diablica w kobiecej skórze bo z WLKP Edytowane 24 Czerwca 2016 przez KRISS75
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Darek Gosia by cały zakon zgorszyła :lol: To jest diablica w kobiecej skórze bo z WLKP słucham? :blink:
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 większość nie należy, kawa na ławę i tak by się kiedyś wydało :lol: co się będziemy oszukiwać :lol: hahahahaha dobre to, dobre :lol: :lol: :lol: Kris ale zobacz co Ona z nami zrobiła, a ja taki ułożony chłopak byłem :lol:
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 a czemu by nie porozmawiać o wszystkim nic co ludzkie nie jest nam obce prawda Gosieńko ?? Ja się przyznam myślę o tym i owym i czasem moje myśli przerażają mojego mężulka nie wstydzę się i nie czuję zgorszenia rozmawiając na "te" tematy Krisku obawiam się że zakon jest bardziej zgorszony niż my wszyscy razem wzięci
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 hahahahaha dobre to, dobre :lol: :lol: :lol: Kris ale zobacz co Ona z nami zrobiła, a ja taki ułożony chłopak byłem :lol: hahaha dobre ja Wam nic nie zrobiłam
KRISS75 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) No właśnie Darek kobiety zawsze nas sprowadzą na złą drogę Kasiu dobrze mówisz Edytowane 24 Czerwca 2016 przez KRISS75
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 a czemu by nie porozmawiać o wszystkim nic co ludzkie nie jest nam obce prawda Gosieńko ?? Ja się przyznam myślę o tym i owym i czasem moje myśli przerażają mojego mężulka nie wstydzę się i nie czuję zgorszenia rozmawiając na "te" tematy Krisku obawiam się że zakon jest bardziej zgorszony niż my wszyscy razem wzięci dokładnie Kasiu wszyscy o tym myślą ale mało kto potrafi się przyznać a to przecież tylko natura :lol: nooo myśli to tak, zwłaszcza latem :blush:
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Latem bardziej rozebrane to i bardziej kusimy Ale kiedy pokazywac sie jak nie latem i poki mlodosc jest
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kasiu opowiesz nam coś więcej może o tych Twoich myślach? Kriss bo facet sam w sobie jest aniołem, ale jak pozna kobietę to Ona robi z niego diabła :lol: najprostszy przykład to co Ewa zrobiła z Adamem Gosia dla Ciebie to nic a ja przez to na bezsenność cierpię teraz :lol:
KRISS75 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ej tam rozebrane czy nie i tak kusicie wdziękami :blush:
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 To zjedz snickers a lepiej nie bo to zeby sie psuja To pozostaje jednak Tobie hm zle mysli o goracych dziewczynach Krisku kusimy a wystarczy tyleczkiem zakrecic
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Darek, powinieneś własnie spać i mieć piękne sny ^^ musimy coś zaradzić na tą bezsenność a myśli lepiej żebyś nie znał bo nie zaśniesz do końca życia Kriss my lubimy pokusić a potem zostawić :lol:
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wystarczy spojrzenie odpowiednie i po Was Dareczku ja wiem że jest po 22 ale strach o tym pisać i po 24 więc nie napiszę tu wtedy byście powiedzieli że ja prawa ręka węża z raju
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wystarczy spojrzenie odpowiednie i po Was Dareczku ja wiem że jest po 22 ale strach o tym pisać i po 24 więc nie napiszę tu wtedy byście powiedzieli że ja prawa ręka węża z raju Ja coś mi się wydaję, że się z koleżanką dogadam w 100 % :lol: ^^
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Aniu po snickersie to tylko tych orzechów do zębów nawchodzi :lol: Kriss nie daj się omotać, bądź twardy, widzisz co tu się kroi, zwabią Cię, rozkochają a potem zostawią :lol: Gosia a msz jakiś sposób na tą bezsenność bo ja to już wszystkiego próbowałem i nic nie działa, zdaje się na Ciebie Kasiu no chyba że tak, skoro się wstydzisz to nie ale mnie tak po cichu żeby nikt nie usłyszał to mogłabyś powiedzieć
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Oj Darus do Kasi po ciche porady To do kogo w takim razie po cichu pod koc
Rekomendowane odpowiedzi
Izolacja podłogi w stodole pod zboże
DK Excited