Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dyby już były, nie dały rady, jak któraś chce zwiać ze wsi to nikt ani nic jej nie zatrzyma  ;)

Gosia wnioskuje  że Ty do świętych nie należysz bo mówisz prosto z mostu  :D

Opublikowano (edytowane)

Ale się licytujecie :P Ja trochę pojeździłem po Polsce i wszędzie są piękne dziewczyny i słodsze niż maliny :P

Damian dyby powiadasz :D uważaj bo jak coś przeskrobiemy to pręgierz wymyślą ;)

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

dyby już były, nie dały rady, jak któraś chce zwiać ze wsi to nikt ani nic jej nie zatrzyma  ;)

Gosia wnioskuje  że Ty do świętych nie należysz bo mówisz prosto z mostu  :D

większość nie należy, kawa na ławę i tak by się kiedyś wydało  :lol:  co się będziemy oszukiwać :lol:  ;)

Opublikowano

większość nie należy, kawa na ławę i tak by się kiedyś wydało  :lol:  co się będziemy oszukiwać :lol:  ;)

hahahahaha dobre to, dobre  :lol:  :lol:  :lol:

Kris ale zobacz co Ona z nami zrobiła,  :D a ja taki ułożony chłopak byłem  :lol:

Opublikowano

a czemu by nie porozmawiać o wszystkim :P nic co ludzkie nie jest nam obce prawda Gosieńko ?? :P

Ja się przyznam myślę o tym i owym i czasem moje myśli przerażają mojego mężulka :D nie wstydzę się i nie czuję zgorszenia rozmawiając na "te" tematy :)

Krisku obawiam się że zakon jest bardziej zgorszony niż my wszyscy razem wzięci :P

Opublikowano

hahahahaha dobre to, dobre  :lol:  :lol:  :lol:

Kris ale zobacz co Ona z nami zrobiła,  :D a ja taki ułożony chłopak byłem  :lol:

hahaha dobre :D  ja Wam nic nie zrobiłam :D

Opublikowano

a czemu by nie porozmawiać o wszystkim :P nic co ludzkie nie jest nam obce prawda Gosieńko ?? :P

Ja się przyznam myślę o tym i owym i czasem moje myśli przerażają mojego mężulka :D nie wstydzę się i nie czuję zgorszenia rozmawiając na "te" tematy :)

Krisku obawiam się że zakon jest bardziej zgorszony niż my wszyscy razem wzięci :P

dokładnie Kasiu ;) wszyscy o tym myślą ale mało kto potrafi się przyznać :P a to przecież tylko natura  :lol:  nooo myśli to tak, zwłaszcza latem  :D  :blush:

Opublikowano

Kasiu opowiesz nam coś więcej może o tych Twoich myślach?  :P

Kriss bo facet sam w sobie jest aniołem, ale jak pozna kobietę to Ona robi z niego diabła  :lol:  :P najprostszy przykład to co Ewa zrobiła z Adamem  :P

Gosia dla Ciebie to nic a ja przez to na bezsenność cierpię teraz  :lol:

Opublikowano

Darek, powinieneś własnie spać i mieć piękne sny  ^^  :D  musimy coś zaradzić na tą bezsenność :D a myśli lepiej żebyś nie znał bo nie zaśniesz do końca życia :P 

Kriss my lubimy pokusić a potem zostawić :D  :lol:

Opublikowano

Wystarczy spojrzenie odpowiednie i po Was :)

Dareczku ja wiem że jest po 22 ale strach o tym pisać i po 24 więc nie napiszę tu :D wtedy byście powiedzieli że ja prawa ręka węża z raju :D

Ja coś mi się wydaję, że się z koleżanką dogadam w 100 %  :lol:  ^^

Opublikowano

Aniu po snickersie to tylko tych orzechów do zębów nawchodzi  :P  :lol:

Kriss nie daj się omotać, bądź twardy, widzisz co tu się kroi, zwabią Cię, rozkochają a potem zostawią  :lol:

Gosia a msz jakiś sposób na tą bezsenność bo ja to już wszystkiego próbowałem i nic nie działa, zdaje się na Ciebie  :D

Kasiu no chyba że tak, skoro się wstydzisz to nie  :P ale mnie tak po cichu żeby nikt nie usłyszał to mogłabyś powiedzieć  :D  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v