Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Darku olejki to za malo i masaz na plonace plecy
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Masaż w moim wykonaniu z moim specyfikiem to czysta przyjemność mąż tak mówi
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 gdzie są Ci moi sprawdzeni dwaj masażyści, bo kręgosłup mój daję o sobie znać :huh: nie na darmo mówią, Kasiu, że polskie dziewczyny jak maliny
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Aniu to co jeszcze polecasz? Kasiu cóż to za specyfik? ale i tak zaryzykuje Gosia no w sumie jak się dziewczyna speszy to jest czerwona jak malina i to pewnie dlatego tak mówią
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 nie Dareczku, są słodkie jak maliny... :rolleyes:
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 mówisz Gosia że taka słodycz z Was bije na okrągło? 24 godziny na dobę? a do czego jest facet porównywany? Kasiu no nie wszystkie ale większość Aniu ale ta czekolada to od środka ma działać? Bo inaczej to ja się na to nie pisze, jak mnie nią wysmarujesz i to zaschnie to czym się domyć później :lol:
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 własnie, nie każda wstydliwa :rolleyes: przy nie których to Wy się czerwienicie jak buraczki jesteśmy słodkie cały cały czas... ^^
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Facet jest jak mucha z tą różnicą że mucha wkurza tylko latem lub ewentualnie jak cebula potrafi doprowadzić do łez :lol: :lol: :lol: :lol: ja mam lepsze zastosowanie dla tej czekolady Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Laleczka
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 hm moze glosno nie powiem jak ja bede zmywac Darku z Ciebie
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 ej, ej to ja myślałem że porównacie faceta do jakiegoś pytona, lwa, tygrysa a tu do muchy porównały........ :lol: zołzy jedne Gosia a z moich obliczeń wynika że słodkie jesteście jakieś 65 dni w roku a przez 300 dni bez kija nie podchodź chyba że rok przestępczy to wtedy mamy jeden dzień słodyczy gratis :lol: Aniu to nie mów lepiej bo się rozczerwienie
KRISS75 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 gdzie są Ci moi sprawdzeni dwaj masażyści, bo kręgosłup mój daję o sobie znać :huh: nie na darmo mówią, Kasiu, że polskie dziewczyny jak maliny Melduję się Kasiu a dla mnie tych malin jeszcze starczy?Co wy mówicie dziewczyny są słodsze niż maliny Chcecie Darka wysmarować czekoladą a później pewnie schrupać Darek uważaj
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Gdy powiem to i ja czerwienic sie bede bardziej niz te moje pomidorki gdy mnie widza
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Facet jest jak mucha z tą różnicą że mucha wkurza tylko latem lub ewentualnie jak cebula potrafi doprowadzić do łez :lol: :lol: :lol: :lol: ja mam lepsze zastosowanie dla tej czekolady tylko że muchę można zabić :lol: :lol:
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kris jestem, czujny jak ta mucha :lol: nie dam się babą
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Gosia a z moich obliczeń wynika że słodkie jesteście jakieś 65 dni w roku a przez 300 dni bez kija nie podchodź chyba że rok przestępczy to wtedy mamy jeden dzień słodyczy gratis :lol: masz błędne obliczenia albo dziewczyny w Małopolsce nie są słodkie w Wlkp sama słodycz aż czasami za słodkie ... :lol: :lol:
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Mezczyzna powinien byc ostry jak brzytwa,twardy jak kamien,delikatny jak puch w podkarpackim Gosiu sa za to piekne
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witaj Krisku Dareczku jak rok przestępczy to trzeba uważać na okrągło uwierz z kobietami nie masz szans Gosiu zawsze znajdzie się mucha trująca życie i nie dająca się zabić Aniu tylko nie za bardzo ostry
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Gosia no ja nie wiem, chyba muszę spróbować z innego źródła "wody" :lol: Aniu facet powinien być jak facet, powinien sprowadzać kobietę na ziemię bo często bujacie w obłokach Kasiu jak to nie mam szans z wami? przecież kobiety to słaba płeć
Goska93 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 ładna miska jeść nie daję a słodka chociaż życie osłodzi no i Wlkp też piękne dziewczyny są tak jak i Lubelskim masz rację Kasiu, jest gatunek takich much ale jest jedna sprawa w której ta mucha jest nie zastąpiona :lol: :rolleyes: Darek, musisz odwiedzić co najmniej trzy województwa, żeby zakosztować czegoś innego :lol: B)
Ansja Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Darku ale nie ma to jak dobre jadlo,dobre wino i ladna dziewczyna
Laleczka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Sexapil to nasza broń kobieca Dareczku temu żaden się nie oprze O której sprawie myślisz Gosiu ?? bo nie wiem czy myślimy o tym samym
darek3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 bo mucha bzyka , o to Gosi chodziło :lol: tylko jedno Wam w głowie tylko do którego województwa się najpierw wybrać? i znowu dylemat :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
DK Excited