Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gośka. Dawaj do mnie . 12 h bd trzymać kierownice i jeździć po polu i dostaniesz 150 zeta ;D nie narobisz A zarobisz ;p

Aa zapomniałem. Obiecałaś coś i zapomniałaś więc propozycja nie aktualną ;p

chyba 12h x 150 zł = 1800 zł to rozumiem :D

jak to kobieta :wub:

Hmm to pytanie to chyba zadaje sobie każdy z nas :P

najpierw wyślij mi CV to się zobaczy jakie stanowisko mogę Ci przydzielić ;)

a na jakie jest zapotrzebowanie to się może dostosuję :lol:  ;)  :rolleyes:

Opublikowano

same blondynki i blondyni tutaj :P to tylko ja nie blondyn widocznie :rolleyes: :D

No właśnie nie widocznie :P

A odnośnie sucharòw to Kasiu czym się ròżni uczciwy męższczyzna od Yetii?......... Yetii podobno istnieje :)

Opublikowano

Adrianku a jezeli spinasz sie po drabinie to moze ktos potrzebny do jej przytrzymania abys niespadl?Jednak moglbys sie postarac za te moje komplementy i cos upolowac dla mnie :)

Witajcie :)

Ania z tą drabiną to dobrze kombinujesz ,ale ja bym wolał trzymać drabinę a na górze dziewczyna :P

Adrian szukaj bo Gośka Cię z torbami puści :lol:

Opublikowano

No właśnie nie widocznie :P

A odnośnie sucharòw to Kasiu czym się ròżni uczciwy męższczyzna od Yetii?......... Yetii podobno istnieje :)

musisz użyć własnej wyobraźni i wyobraź sobie mnie jako nie blondyna  :P jak to się mówi.....? brunet chyba  :D  :P

Yetii podobno istnieje a uczciwych mężczyzn masz tutaj  :D   :P  uczciwość na pierwszym miejscu u nas  :P

Opublikowano

Jednak jak jest uczciwy to może być wyjątkowy...

Opublikowano

Adrian a kto mowi o zabijaniu,upolujesz a poziej sie tego zubra pusci wolnoscia :)

Poluję na coś innego bo zwierzyny to się boję, jeszcze takiego żubra  :huh:  :huh:

Dziewczyny nie są groźnie więc się poluje a potem się ją puszcza wolno  :lol:

Opublikowano

ale bardziej skutecznie moze byc :) Myslac tak w druga strone to dobrze miec w domu fachowca co zna sie na wielu rzeczach i umie naprawiac :)

O masz zubra sie boi jak on taki malenki ma zaledwie 500ml :)

Opublikowano (edytowane)

uczciwy no nie wiem,bo mi tyle naobiecywal i teraz to nic z tego nie ma) mial mnie rowerem do lucerny podwiesc i coz zapomnial :)

no wiesz, mam już swoje lata i skleroza atakuje coraz bardziej  :P  :D

najlepiej to usiąść z żubrem a Tatrach pod dębem i spotkać jeszcze Harnasia  :lol:

Edytowane przez darek3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v