Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja za to czasami umyje okna :lol:

No dziewczyny zastanówcie się bo z Artura kroi się dobra partia :D jak go jeszcze dobrze nakierujecie to będzie cud chłopak.  ;)  :P 

Opublikowano

Oczywiscie ze nikt idealem nie jest,ale zawsze jest lepiej mowic innym mile slowa i byc zyczliwyn niz pokazywac humorki i chodzić nadasanym.Kazdy tez woli uslyszec mily komplement o sobie :)

Opublikowano (edytowane)

tes chyba też blondynka :lol: Laleczke przefarbujecie i zlot gotowy

tak się składa Arturku że moje naturalne też blond :) więc z trzema lub nawet czterema blondynkami to już po Tobie hihi :D

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Kasiu ale Artur mowi ze troche slabo rozgarniety jest wiec tez moze byc blondynem :) Trzeba dobrze pomyslec ktory lepszy.Taki Adrian w tym kapeluszu to wyglada na dosc silnego i sprytnego chlopaka :-) Moglby sie wykazac i wziac jakies lasso pojechac w tatry zlapac jakiegos losia albo zubra :) .Wowczas troche latwiejszy wybor bedziemy mialy :)

Opublikowano

Ho ho jakie komplementy mnie spotkały ;D
Powiem wam że dziś praktykuje obróbkę dachu blacha wkoło i zaginam sobie blachę na gietarce i obcinam I kurde bardzo fajnie mi wychodzi ;)
Także wystarczy logicznie pomyśleć i wszystko można zrobić samemu ;)

Opublikowano

Adrianku a jezeli spinasz sie po drabinie to moze ktos potrzebny do jej przytrzymania abys niespadl?Jednak moglbys sie postarac za te moje komplementy i cos upolowac dla mnie :)

Opublikowano

jak to zrobić, żeby się nie narobić a zarobić to pytanie chodzi mi dzisiaj po głowie :huh:  ;) rączki to będą boleć ale od ich czyszczenia :wacko:  :P  Kriss jakieś propozycje?  :lol:  B)

Opublikowano

Gośka. Dawaj do mnie . 12 h bd trzymać kierownice i jeździć po polu i dostaniesz 150 zeta ;D nie narobisz A zarobisz ;p
Aa zapomniałem. Obiecałaś coś i zapomniałaś więc propozycja nie aktualną ;p

Adrianku a jezeli spinasz sie po drabinie to moze ktos potrzebny do jej przytrzymania abys niespadl?Jednak moglbys sie postarac za te moje komplementy i cos upolowac dla mnie :)

Nie poluje nie zabijam zwierząt i mnie nie namawiaj do złego ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v