Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ania jak by co to ja sie wpisuje na liste jako pierwszy :P lubie slodkie :)

A jakie są wasze ulubione dania ? Ja nie przepadam za zupami poza tym wszystko byle by byly ziemniaki i jakas surówka lub kapusta :rolleyes: ^^

Opublikowano

a ja jarzynową bardzo lubie. A tak byle mięso, ziemniaki i surówka :lol: Taki prosty chłop :D

a jak już mam wybrzydzać to strogonow, bigos, spagetti, gyros i taka sałatka z brokułami ( aletes chyba ją robiła)

Adrian co to za nowa fota? Fajny kapelusik :D

Opublikowano

Ja to raczej wszystko byle syte to jedzonko bylo i konkretnie zjesc no i tez duzo,bo ja duzo jem.Kopiasty talerz choc nie wygladam pulchnie.Oj bardzo lubie placki piec i rozne slodkie desery robic :)

Opublikowano

A myślałem że to ja jestem pierwszym łasuchem w tym temacie :P a tu proszę.

A zdań to zupy mleczne,barszczyk z jajkiem i ziemniakami i tradycyjnie kotlecik z czerwoną kapustą i ziemniakami :D Nie cierpię szpinaku i wątróbki :wacko: 

Opublikowano

a rosołek ogórkowa pieczarkowy krem ?? warzywna zupa?? ja uwielbiam jeszcze sałatkę grecką , gyros, jarzynową różne z kaszą kuskus z tuńczykiem roladki schabowe zawijane z serem :P surówki tradycyjnie kotlecik ale jak mielony to ze szpinakiem :) za ciastami nie przepadam :D a jadłabym oczami :)

Opublikowano

Adrian co to za nowa fota? Fajny kapelusik :D

Ty się nie śmiej bo wszystkie dziewczyny na te kapelusze leciały ;D

Ja nie lubię pomidorowej . Cała resztę jem spokojnie uśmiechem N twarzy ;)

Opublikowano

z warzyw kiełbasa  ;)

a z owoców szynka  B)

a jak zupa to tylko flaczki  :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v