Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

na masowanie to monopol mają Kris z Tomkiem, znają się na rzeczy chłopaki także nie masz szans :lol:  :P  

witam dawno nieobecnych ;):D Tomek tu masz dowód, nigdy Cię nie spisałam na straty i nie zamierzam  :lol:

Opublikowano

Tu sie roznie dzieje.Artur tez jakies wesele ze mna mial miec i jakos juz go ochota minela niestety

jak to ochota minęła? Teraz jest dobry czas na to wesele,bo troche roboty ubyło. No ale nic nie przygotowane, to chyba przełożymy na wrzesień :D

Opublikowano

Gosia trzymam Cie za słowo ;):P

Witaj Kriss  wreszcie sie wyrobiłem z pracami i nadrabiam zaległości

Linka a mnie pamietasz jeszcze pisaliśmy w temacie Dziewczyna na .............. i na pw :) ;)witaj w naszym gronie

Laleczka witaj :)

Opublikowano (edytowane)

oj dziweczyny facet zawsze wam powie, że włosy nie tak, czy sukienka nie taka :D A wy między sobą to tylko takie uprzejmości, och jak ślicznie, wspaniała i inne srutututu

Ania no fakt, wykopki. Ja mam mało ziemniaków to się wyrobie :D

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Linka Tomka żona pewnie zazdrosna jest i go nie puści na kawę  ;)  :D

Gosia pierwsze słyszę takie mądrości  :P  :D

Aniu ale nie na wszystkie to działa, niektóre to mają większe wymagania  :lol:

Opublikowano

Darek racja a facet nigdy nie klamie tylko czasami mówi nieprawdę ale dla dobra :P :lol:

Gosia ostatnie słowo zawsze należy do kobiety :P a wiesz jak brzmi?

Ania ale Październik luźniejszy :D 

Linka dziekuje za zaproszenie ;)

Opublikowano (edytowane)

Aniu zanim ja taratajką z kombajnem do Rzeszowa dojade to nas pazdziernik zastanie :lol: Dużo masz tych ziemniaków, bo może szybciej motykami wykopiemy

Tomek jak ostatnie słowo należy do kobiety, to musi to być    przepraszam kochanie :D

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Gosia ostatnie słowo zawsze należy do kobiety :P a wiesz jak brzmi?

domyślam się, że pewnie: śpisz od ściany!  :lol: ale jak się mylę to napisz jakie to słowo :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v