Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tes upsss to ja nie wiedziałem że umiem rzucać klątwy  :ph34r: ale to tak nie chcący było  :D

to co Ty zrobiłaś temu "pomagierowi"? 

widzisz jak chłopa zabraknie to nawet stonka się czuje pewnie i wychodzi  :P ..........nie mówiąc o tym że kobieta bez faceta dziwaczeje  ;)  :D

Gosia masz rację, ja to taki skromny chłopak jestem ale żałuj, żałuj bo lucerna się marnuje ;)   :P  :D

Opublikowano

Ja mu nic nie zrobiłam to staroś k..wa starość ;) a gdzie diabeł nie może to...stonka nie ma szans :) dostała disiaj decisem- zobaczymy? :P
A co to chłop bez baby to niby normalny i nie dziwak? Ty a jakie są pierwsze objawy dziwaczenia?
Kasiu jesteś czy cię porwał balonik?

Opublikowano (edytowane)

Ale widzę, że się rozmarzyłaś kobitko...ech...przydałby się taki lotnik co?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

To dobrze ;)
W mojej okolicy to raczej sami oblatywacze albo paralotniarze nic pewnego ;)

Opublikowano

A tam już się czepiłam ;) nie dość że sucho to jeszcze jakieś badziewie opierniczy?o nie nie nie :P
Krissku nierealne to zbieranie- brzydze się robactwa:) jak zemre to już w testamencie zaznacze, aby mnie skremowali chyba ;)

Opublikowano

Ja mu nic nie zrobiłam to staroś k..wa starość ;) a gdzie diabeł nie może to...stonka nie ma szans :) dostała disiaj decisem- zobaczymy? :P

A co to chłop bez baby to niby normalny i nie dziwak? Ty a jakie są pierwsze objawy dziwaczenia?

Kasiu jesteś czy cię porwał balonik?

Czepia się  wszystkiego, jest jak sztorm na morzu, jak wulkan przed wybuchem, jak huragan z czym się nie spotka to zniszczy do zera  :lol:  :P no to takie te objawy występują u kobiet  :P

a facet bez kobiety to najwyżej się napije i idzie spać  :lol:

dziewczyny za rolnikami się rozglądać a nie lotnik się marzy  :P

Opublikowano (edytowane)

Darek, nie ma sprawy przyjmę przyczepe balotów z lucerny  :lol:

a kto w ogole dzisiaj gra i jaki jest wynik? :P

ja myślałem że inaczej wykorzystamy tą lucerne  :P  :lol: eeee idź dziewczyno,  ;)  :D

Kriss żeby tylko z tego ich bujania dzieci nie było  :lol:

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Łee-to ja tak mam raz w miesiącu tylko ;) nie jest tak żle jeszcze ;):P

Opublikowano

ja myślałem że inaczej wykorzystamy tą lucerne  :P  :lol: eeee idź dziewczyno,  ;)  :D

Kriss żeby tylko z tego ich bujania dzieci nie było  :lol:

nooo słucham propozycji,tylko jakiś porzadnych :P

z bujania sa dzieci?  <_<  :o

no ja się cały czas ogladam za rolnikami, czesciej jednak za ich ciągnikami  :lol:  

Opublikowano

Tes ale to z wiekiem postępuje także się tak nie ciesz bo będzie jeszcze gorzej :P  :D  

Gosia propozycja to nie tutaj, za dużo świadków  :P przyjadę do Ciebie, w końcu drogę znam  :lol:

Aniu zmieścicie się wszystkie na polu  :P  :D bez obaw  :lol:

Opublikowano

Nie wiem jak u Was ale w mojej okolicy chyba 500+ zrobiło swoje bo ciężarnych kobiet jakby więcej się spotyka :D to raczej nie od bujanie w chmurach :P

Gosiu za ciągnikami :blink: chyba że tak szybko przemykają obok Ciebie ;)

Opublikowano

Tak tak..już zauważyłam, że ludzie mi się przyglądają i wsłuchują co mówię- teraz jak bym wybuchła to kaftan na bank i do wariatkowa na sygnale ;)
No cóż trzeba w persen zainwestować ;) hahaha :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v