Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Źle myślisz ;p
Po weselu ja polozylem A ona teraz mi uciekła i jest w domu i nic nie pamięta i z zachwytu aż z kanapy spada ;D
Ze aż muszę jechać ja wymasowac bo pewnie uda sobie stlukla ; (

Opublikowano

Gośka akurat mam weselu 25 więc nie dam rady wziasc udziału w eliminacjach
Ale niekiedy mam takie sytuacje ze spotykam gościa co chodzi na siłownię i się chwali ze na klatę dużo bierze . Ale jak przyjdzie np do przezucenia 2t nawozu W 50 kg workach to wymieka po 5 minutach a ja sobie mogę przezucac także takie te stragmeny są warte . Chwilę coś podnieść i koniec A cały dzień zasuwac po 15 h dziennie to tylko rolnik potrafi ..

A z tą hodowla to przesadzasz ;p

Opublikowano

Jak będę miał 30 lat to pomyślę o hodowli . Teraz jestem za młody żeby się uwiazac przy hodowli bo nigdzie już nie pojadę ;p przeciw to codziennie trzeba dogladac
Za 6 lat może coś zacznę ranić w tym kierunku . Teraz na pewno nie i nawet Gośka mnie nie przekona że bez bydła się ze mną nie zwiaze ;)
Jak będę miał 30 lat to pomyślę o hodowli . Teraz jestem za młody żeby się uwiazac przy hodowli bo nigdzie już nie pojadę ;p przeciw to codziennie trzeba dogladac
Za 6 lat może coś zacznę ranić w tym kierunku . Teraz na pewno nie i nawet Gośka mnie nie przekona że bez bydła się ze mną nie zwiaze ;)

Opublikowano

Święte słowa- a co to niby....ten co "tylko" uprawia to gorszy? eeee noooo--- prawda jest taka, że we wszystkim jest obecnie nadprodukcja i tyle- rolnictwo staje się drogim hobby :(
Pojednamy was z Arturem- on da cielaka ja ja jałówke..troszku weżmiesz z ojcowizny i będziesz Gosiu mogła ogony machać -a chłop po pewnym czasie też się przekona ;)

Opublikowano

Ja tez moge sie dolaczyc i jakas kure podarowac to szybciej ta hodowle zalozyci. :) Teraz takie czasy ze rolnictwo to ciagla praca a rozrywek brak,bo wiecej trzeba biurokracji poswiecac czasu :)

Opublikowano (edytowane)

na masowanie to monopol mają Kris z Tomkiem, znają się na rzeczy chłopaki także nie masz szans :lol:  :P

Nie ma to jak reklama zadowolonej klientki :P;)

No to zwierzęta domowe już macie a żeby Wam nie było tak dobrze to ja podeślę trochę dziczyzny :D

Aniu to prawda,papierologia trochę utrudnia nam to życie i zabiera czas :lol:

miłego dnia B)

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Gośka akurat mam weselu 25 więc nie dam rady wziasc udziału w eliminacjach

Ale niekiedy mam takie sytuacje ze spotykam gościa co chodzi na siłownię i się chwali ze na klatę dużo bierze . Ale jak przyjdzie np do przezucenia 2t nawozu W 50 kg workach to wymieka po 5 minutach a ja sobie mogę przezucac także takie te stragmeny są warte . Chwilę coś podnieść i koniec A cały dzień zasuwac po 15 h dziennie to tylko rolnik potrafi ..

A z tą hodowla to przesadzasz ;p

o na wesele idziemy 25 :) bardzo dobrze bo właśnie bym poszła na wesele, jak sie ładnie składa  :lol:

no to co to dla Ciebie wygrać dla mnie taki konkurs, pikuś..  :rolleyes:

muszę coś hodować bo zwariuję a psy, koty, kury i dziczyzna to swoją drogą  :P  :D

za 6 lat to będziesz miał już czwórkę dzieci więc ta hodowla musi być wcześniej :P 

Opublikowano

Adrian cichcem się ozenil że nawet panna młoda się nie zorientowała :D na wesele nie prosił ale lubię Was wiec ja od siebie daje świniaka i krolikow parę rozmnoza się szybciej niż Wy :)

Opublikowano

Znam taki kawałek " coście mi zrobili, po pijaku ożenili" ale tyczył sie chłopaka -a tu prosze...

Opublikowano

Ho ho ho ale się tu działo jak mnie nie było  :D się pożenili, nic nie pamiętają, i już rozwodu żądają.......ehhhh ta dzisiejsza młodzież  :lol:  :P

Adrian ja mam lepszy pomysł, załóż hodowlę Pampasowca  :lol: w końcu Gosia nie mówiła co masz hodować  :D a przy tym za wiele roboty byś nie miał  :P

Opublikowano

Kasiu, na wesele nas nie zaprosili to może chociaż po rozwodzie zrobią imprezę i nas zaproszą  :D

to wskakuj do tego balona i rób foty z góry  :P  :D

Gosia a popatrz na swoją prawą dłoń, może jednak jest tam coś okrągłego na palcu  :D może miałaś chwilowy napad amnezji jednak?  :lol:

Opublikowano (edytowane)

nic nie mam, tłumaczę, chociaż nie wiem jakby mnie spił to bym za niego nie wyszła  :lol:  nie ma hodowli nie ma ślubu :lol:  :huh:

nie wspominając o lucernie :D 

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

Cześć perełeczki moje...co tu się już dzieje?
Daro wykrakałeś mi ta stonke to teraz dawaj do mnie na opryskiwacz bo pomagier w szpitalu a aż czerwono na polu :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v