adrian3005 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kurczę to muszę Cię zono wymasowac bo pewnie obolala jesteś po takim upadku ;D
artur125 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 położyłeś du lóżka a spadła z kanapy? Ostro :lol:
adrian3005 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Źle myślisz ;pPo weselu ja polozylem A ona teraz mi uciekła i jest w domu i nic nie pamięta i z zachwytu aż z kanapy spada ;D Ze aż muszę jechać ja wymasowac bo pewnie uda sobie stlukla ; (
Goska93 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 na masowanie to monopol mają Kris z Tomkiem, znają się na rzeczy chłopaki także nie masz szans :lol: a co do ślubu to na pewno bym za Ciebie nie wyszła bo Ty hodowli nie masz :lol: nie dam się wkręcić ale zasatnowię się jak wygrasz konkurs : http://agromilka.pl/10-aktualnosci/115-i-mistrzostwa-strongman-rolnikow
adrian3005 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gośka akurat mam weselu 25 więc nie dam rady wziasc udziału w eliminacjach Ale niekiedy mam takie sytuacje ze spotykam gościa co chodzi na siłownię i się chwali ze na klatę dużo bierze . Ale jak przyjdzie np do przezucenia 2t nawozu W 50 kg workach to wymieka po 5 minutach a ja sobie mogę przezucac także takie te stragmeny są warte . Chwilę coś podnieść i koniec A cały dzień zasuwac po 15 h dziennie to tylko rolnik potrafi ..A z tą hodowla to przesadzasz ;p
artur125 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Adrian jak Ci się na konkurs nie chce jechać, to załatwie Ci ze trzy krowy po pieniądzach se hodowle założysz i gra gitara. Miłość wymaga wyrzeczeń :lol: czy jakoś tak
adrian3005 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak będę miał 30 lat to pomyślę o hodowli . Teraz jestem za młody żeby się uwiazac przy hodowli bo nigdzie już nie pojadę ;p przeciw to codziennie trzeba dogladac Za 6 lat może coś zacznę ranić w tym kierunku . Teraz na pewno nie i nawet Gośka mnie nie przekona że bez bydła się ze mną nie zwiaze Jak będę miał 30 lat to pomyślę o hodowli . Teraz jestem za młody żeby się uwiazac przy hodowli bo nigdzie już nie pojadę ;p przeciw to codziennie trzeba dogladac Za 6 lat może coś zacznę ranić w tym kierunku . Teraz na pewno nie i nawet Gośka mnie nie przekona że bez bydła się ze mną nie zwiaze
Gość aletes Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Święte słowa- a co to niby....ten co "tylko" uprawia to gorszy? eeee noooo--- prawda jest taka, że we wszystkim jest obecnie nadprodukcja i tyle- rolnictwo staje się drogim hobby Pojednamy was z Arturem- on da cielaka ja ja jałówke..troszku weżmiesz z ojcowizny i będziesz Gosiu mogła ogony machać -a chłop po pewnym czasie też się przekona
Ansja Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja tez moge sie dolaczyc i jakas kure podarowac to szybciej ta hodowle zalozyci. Teraz takie czasy ze rolnictwo to ciagla praca a rozrywek brak,bo wiecej trzeba biurokracji poswiecac czasu
KRISS75 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) na masowanie to monopol mają Kris z Tomkiem, znają się na rzeczy chłopaki także nie masz szans :lol: Nie ma to jak reklama zadowolonej klientki No to zwierzęta domowe już macie a żeby Wam nie było tak dobrze to ja podeślę trochę dziczyzny Aniu to prawda,papierologia trochę utrudnia nam to życie i zabiera czas :lol: miłego dnia B) Edytowane 11 Czerwca 2016 przez KRISS75
LuckyLuke12345 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ach po co pomagacie jednego było by mniej Adrian nie obrażaj strogmenów bo się wybiore do Ciebie
Goska93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gośka akurat mam weselu 25 więc nie dam rady wziasc udziału w eliminacjach Ale niekiedy mam takie sytuacje ze spotykam gościa co chodzi na siłownię i się chwali ze na klatę dużo bierze . Ale jak przyjdzie np do przezucenia 2t nawozu W 50 kg workach to wymieka po 5 minutach a ja sobie mogę przezucac także takie te stragmeny są warte . Chwilę coś podnieść i koniec A cały dzień zasuwac po 15 h dziennie to tylko rolnik potrafi .. A z tą hodowla to przesadzasz ;p o na wesele idziemy 25 bardzo dobrze bo właśnie bym poszła na wesele, jak sie ładnie składa :lol: no to co to dla Ciebie wygrać dla mnie taki konkurs, pikuś.. :rolleyes: muszę coś hodować bo zwariuję a psy, koty, kury i dziczyzna to swoją drogą za 6 lat to będziesz miał już czwórkę dzieci więc ta hodowla musi być wcześniej
Laleczka Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Adrian cichcem się ozenil że nawet panna młoda się nie zorientowała na wesele nie prosił ale lubię Was wiec ja od siebie daje świniaka i krolikow parę rozmnoza się szybciej niż Wy
Gość aletes Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Znam taki kawałek " coście mi zrobili, po pijaku ożenili" ale tyczył sie chłopaka -a tu prosze...
Ansja Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ale trzeba uwazac,chyba nawet lepiej przestac pic i spac dla bezpieczenstwa
adrian3005 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 A ja Was pozdrowie z wieczoru kawalerskiego kupla ;D Gosiu nie bądź zazdrosna bo zapomniałem powiedzieć że idę
darek3 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ho ho ho ale się tu działo jak mnie nie było się pożenili, nic nie pamiętają, i już rozwodu żądają.......ehhhh ta dzisiejsza młodzież :lol: Adrian ja mam lepszy pomysł, załóż hodowlę Pampasowca :lol: w końcu Gosia nie mówiła co masz hodować a przy tym za wiele roboty byś nie miał
Laleczka Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dareczku wesele nas ominelo to może o rozwodzie poinformują a mnie po moim niebie lata balon jutro foto wstawie
Goska93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 nie wiem Darek, coś mu się ubzdurało jemu się ubzdurało wesele to się z nim rozwodzę żeby nie było :lol:
darek3 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kasiu, na wesele nas nie zaprosili to może chociaż po rozwodzie zrobią imprezę i nas zaproszą to wskakuj do tego balona i rób foty z góry Gosia a popatrz na swoją prawą dłoń, może jednak jest tam coś okrągłego na palcu może miałaś chwilowy napad amnezji jednak? :lol:
Goska93 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) nic nie mam, tłumaczę, chociaż nie wiem jakby mnie spił to bym za niego nie wyszła :lol: nie ma hodowli nie ma ślubu :lol: :huh: nie wspominając o lucernie Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Goska93
darek3 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 widzisz to ja jednak byłem dla Ciebie "lepszą partią" :lol: :lol: :lol:
Gość aletes Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Cześć perełeczki moje...co tu się już dzieje? Daro wykrakałeś mi ta stonke to teraz dawaj do mnie na opryskiwacz bo pomagier w szpitalu a aż czerwono na polu
Rekomendowane odpowiedzi
Szklarnie dla warzyw
Renualt Ceres 95