Gość aletes Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Cześć wszystkim Arturo oddychaj głęboko a na te bolączki wasze to najlepiej haczka pomaga
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 ta haczka to raczej szkodzi a nie pomaga na bolące plecy jednak ten okład by się lepiej spisał
Gość aletes Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Leniuszki...tylko przyjemności wam w głowie
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 tes za haczkę dzisiaj robi opryskiwacz ale po nim to również okład by się przydał bo to wiecie, jednak szkodliwe te środki są i trzeba się jakoś zregenerować
artur125 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) aż szkoda, że plecy nie bolą od przyjemności :rolleyes: Co to jest haczka? Aniu to ja się pisze na ten okład :wub: . Tyle dziewczyn, a tylko jedna wyrozumiała chce okład zrobić Edytowane 7 Czerwca 2016 przez artur125
Gość aletes Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ok.- ale nie ogródek - tu najlepiej sprawdza się stara szkoła
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Artur u mnie to jak w raju i to doslownie
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ok.- ale nie ogródek - tu najlepiej sprawdza się stara szkoła no ogródek to można opielić, ale roundap by tu lepszą robotę zrobił Artur haczka to po naszemu motyczka
artur125 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak w raju?Ło matko...................żenie się Ludzie zbierać szybko miedziaki, bo w sobote wesele Tes gdzie Ty się podziewałaś? to przecież od tej motyki to idzie kręgosłup zajechać
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 To ile tych nazw na ta motyke jeszcze jest,bo mowia tez w łódzkim dziabka :blink: Artur tylko filcoków nie pogub z tych podskokow
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 artur to ja drużbą chce być :lol: to co jutro by trzeba koronę zacząć robić bo zanim my to ukręcimy to nam się trochę zejdzie :lol: Ania ile regionów tyle nazw, choć niektóre są na prawdę dziwne
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Przsyznam ze dziwaczne ale na podkarpaciu to najwieksza wies wsia,A moja wies najpiekniejsza i jest co podziwiac Przyznam ze dziwaczne ale na podkarpaciu to najwieksza wies wsia,A moja wies najpiekniejsza i jest co podziwiac
artur125 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 no jakbym filcoki zgubił, to w czym przed ołtarz pójde? jednak trza zmienić termin, bo ta korona i kawalerski nie zdążymy :lol:
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 no zacząć to na pewno zaczniemy koronę i kawalerski a kiedy skończymy to nie wiadomo, dopóki będzie prowiant to będziemy kręcić "koronę" :lol:
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 A o moim panienkim to tez bys wspomnial i pomysl to trzeba cala wies zaprosic i to moj panienski to bedzie przynajmniej tak chyba z miesiac trwal jak bedzie z kim ta okolicznosc robic
KRISS75 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Łał ale się rozpisaliście . Aniu ledwo zawitałaś do nas a tu już wesele się szykuje. Chłopaki a po co wam ta korona bo nie kumam? Tes witaj po przerwie. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez KRISS75
Gość aletes Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 A mam teraz urwanie.... jednak czytam temat- tylko nie mam mocy pisać Coś dawno Krassusa i Tomasza nie było?
darek3 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 na panieńskim wypijecie po lampce wina i po imprezie i to już koleżanki muszą Ci ten panieński zrobić Kriss jak to po co korona? jej robienie jest najważniejszym elementem wesela zaczyna się w środę i kończy chyba w sobotę a przynajmniej dopiero wtedy pamięć wraca :lol:
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Kris chlopaki sie spiesza bo pewnie faktycznie dziewczyn brak A tym bardziej takich wspanialych jak ja slodiich jak miod i krystalicznych jak woda w potoku
Goska93 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 tu wszystkie takie są koleżanko Kris ta korona to nic innego jak picie do upadlego od środy do poniedziałku :lol: :lol: przed weselem żeby mieć odwagę się ożenić a po żeby zapomnieć :lol:
artur125 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 ja w sobote ide na kawalerski, to już nic nie planuje na przyszły tydzień Trzymajcie kciuki, obym to przeżył :lol:
Ansja Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 dobrej zabawy.Dobranoc spijcie spokojnie
artur125 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Gośka to na kawalerskim jest do upadłego, na koronie to tak na pół gwizdka
KRISS75 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nie wiedziałem że coś takiego jest,przynajmniej u nas nie słyszałem. przed weselem żeby mieć odwagę się ożenić a po żeby zapomnieć :lol: W takim razie taki chłop to d...a. Bez obrazy.
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
pryzma kukurydzy