Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Aniu nie daleko na małopolskę się kieruj  :D

laleczka to ja nie pytam co Ty po nocach robisz jak nie śpisz  :P  :D

Kriss dziewczyny się nie chcą uczyć, samoukami są  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Bez siodla na ziemniaku siedziałam tego nie zapomnę ja miałam 10 lat kobylka 14 chyba cudowna była piękne zrebaki miała a za tatą chodziła jak pies :)

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

Zwlaszcza te co blisko gor :D O to do Ciebie darus to piechotka podejde jak tak blisko :P

nie no wyjadę po Ciebie do granicy mojego powiatu, żebyś nie musiała tyle się wysilać  :D

Gosia, nie bój nic, nauczymy Cię  :lol: tylko masz się słuchać instruktora  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Wróciłem robaczki  :lol:

W jeździe konnej to chyba kobiety są najlepsze  B)

może jeszcze na oklep?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

Bez siodla na ziemniaku siedziałam tego nie zapomnę ja miałam 10 lat kobylka 14 chyba cudowna była piękne zrebaki miała a za tatą chodziła jak pies :)

Na ziemniaku? :blink: :blink:

Przyznam się że ja tez nie siedziałem na koniu i nie umiem jeździć. :(

Opublikowano

Aniu ukrainy nie posiadam, ale jakiś zwykły górski rower się znajdzie więc na rurkę mogę Cię zabrać  :lol: ale wiesz, pojedziemy przez pola, lasy i czasem to możemy zabłądzić  :P

Właśnie laleczka, ja też chce wiedzieć jak masz na imię  :P Dobrze Adrian zaczął  :D

Opublikowano

Oj Darku te lasy i ta dzicz to mnie przeraza :wacko:Artur na nas to tylko jedno dziala :D 

Oj Darku te lasy i ta dzicz to mnie przeraza :wacko: Artur na nas to tylko jedno dziala :D

Opublikowano

Aniu no co, adrenalinę masz w gratisie :D 

Po mojemu to dlatego że się siedzi gołą d.......ą na koniu :P znaczy bez siodła   :D ale niech się eksperci wypowiedzą  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v