Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gosiu a obiło mi się o uszy  :D

Kris a może Ty telepatycznie przysiągłeś Tomka na forum  ;)

Tomasz a co Ty wakacje miałeś  :P że morze Ci w głowie , jeszcze w środku tygodnia  :D  :lol: a nie Ty do Teski na randke a nie chcesz  się przyznać  :P

Opublikowano

Darek, Ty materialisto! :D krowy Ci tylko w głowie :P jak mi zaleje to mało co mi zostanie, co wtedy? wyrzucisz jak się zjawie bez krów?  :lol:

to ja chcę właśnie uratować Ciebie i Twoje stado przed zalaniem a Ty mnie o materializm posądzasz  :P

Tomek nie chyba tylko na pewno  :D ale tymi cielakami też nie pogardzę  :P  :lol:

Opublikowano

Widzisz Darek masz złe podejście do dziewczyny.

gdybyś napisał coś w stylu:przyjadę cię uratować a przy okazji może też uratujemy Twój dobytek to by Cię pod niebiosa wychwalała a tak sobie nagrabiłeś. ;):D

Opublikowano

Kris na pewno zjawię się na lekcje ,a przy okazji nauczę Cię pływać  ;)

ach powiało tu romantyzmem  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Opublikowano

nie no Pany nie pomagacie mi  :lol:

dobra to ja już nic nie mówię bo dziewczynę tylko wystraszyłem  :P  :lol:

Adrian masz rację z tymi bykami tylko jak już się w to wpakowało to trzeba to jakoś ciągnąć póki jeszcze się opłaci  :D

Opublikowano

Gocha, do Byka codziennie trzeba iśc po 4x dziennie to będzie ryczał jak mu nie dasz jeśc  :P   :P

A jak się ma roślinki to można i cały dzień w cieniu leżec, czasem coś opryskac, żniwa parę dni trawają i czas na weekendowe wyjazdy jest  :lol:

raz młodym się jest więc trzeba się troszkę pobawic, pracowac też trzeba oczywiście ( czasami ) ^^

Opublikowano

ee co ty tam wiesz :P widać, że hodowli nie masz  :lol: 

ja tam nie narzekam, pracuję i się bawię, nie wiem o co Ci chodzi, Twoje argumenty do mnie nie przemawiają :P  :D

Opublikowano

dodał bym jeszcze, że sie nie śmierdzi przez pół życia :lol:

można mieć hodowlę i nie śmierdzieć,  :P

wszyscy macie rację, ale przy obecnych cenach zbóż i ogólnie płodów rolnych już tak kolorowo i beztrosko to nie wygląda  :P  :D

Opublikowano

hej ,spokojnie ,kazda produkcja ma swoje wady i zalety ,ja mam podejście takie ze ,co by nie robić trzeba miec z tego zysk ,a wiadomo ze pieniądz nie śmierdzą ;) 

a słodyszka to najlepiej szukac z ukochana :P oczywiście ubraną na żółto :D

Opublikowano

Kriss leże i kwiczę hahahahaah :P :lol:

Darek ucz sie od mistrza ,a sukces murowany

No bez przesady

Darek, widzisz musisz się jeszcze dużo nauczyć :P słuchaj kolegów z forum bo dobrze Ci radzą  :lol:

nie no Pany nie pomagacie mi  :lol:

dobra to ja już nic nie mówię bo dziewczynę tylko wystraszyłem  :P  :lol:

Jak to nie pomagamy?Moim zdaniem to dobra rada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v