Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Gosia spokojnie to chodziarz cielaczki weż ze soba ,Darek aż tak pazerny nie jest (chyba)
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 już do niego nie pójdę, stracił szansę
weris Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Gosiu a obiło mi się o uszy Kris a może Ty telepatycznie przysiągłeś Tomka na forum Tomasz a co Ty wakacje miałeś że morze Ci w głowie , jeszcze w środku tygodnia :lol: a nie Ty do Teski na randke a nie chcesz się przyznać
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 hmmmm Weris to są pomówienia ,,randka z Tes chętnie tyko zeby ja nad tym morzem poszukac :blink:
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Darek, Ty materialisto! krowy Ci tylko w głowie jak mi zaleje to mało co mi zostanie, co wtedy? wyrzucisz jak się zjawie bez krów? :lol: to ja chcę właśnie uratować Ciebie i Twoje stado przed zalaniem a Ty mnie o materializm posądzasz Tomek nie chyba tylko na pewno ale tymi cielakami też nie pogardzę :lol:
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Weris nie mogę zdradzać wszystkich tajników mej wiedzy. Jak wytypuję 6 w totka wtedy jeśli zechcesz wezmę Cię na przyuczenie tej tajemnej sztuki.
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 już do niego nie pójdę, stracił szansę to jak nie pójdziesz to może przyjedź?
adrian3005 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak by kto pytał to też jestem i czytam B)
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Widzisz Darek masz złe podejście do dziewczyny. gdybyś napisał coś w stylu:przyjadę cię uratować a przy okazji może też uratujemy Twój dobytek to by Cię pod niebiosa wychwalała a tak sobie nagrabiłeś.
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss leże i kwiczę hahahahaah :lol: Darek ucz sie od mistrza ,a sukces murowany
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Darek, widzisz musisz się jeszcze dużo nauczyć słuchaj kolegów z forum bo dobrze Ci radzą :lol: Adrian ale odzywaj się też do nas B)
weris Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kris na pewno zjawię się na lekcje ,a przy okazji nauczę Cię pływać ach powiało tu romantyzmem :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
adrian3005 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ale macie z tymi bykami roboty przy tym tylko Miec samą produkcję roślinną to jest życie :lol: 9 miesięcy w roku ma się wakacje
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 nie no Pany nie pomagacie mi :lol: dobra to ja już nic nie mówię bo dziewczynę tylko wystraszyłem :lol: Adrian masz rację z tymi bykami tylko jak już się w to wpakowało to trzeba to jakoś ciągnąć póki jeszcze się opłaci
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 i tu sie Adrian z Toba zgodzę ,sam likwiduje hodowle,oczywiście tą najmniej oplacalna B)
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jedyny plus samej roślinnej to to że rano można pospać ,nic więcej
artur125 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 dodał bym jeszcze, że sie nie śmierdzi przez pół życia :lol:
adrian3005 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Gocha, do Byka codziennie trzeba iśc po 4x dziennie to będzie ryczał jak mu nie dasz jeśc A jak się ma roślinki to można i cały dzień w cieniu leżec, czasem coś opryskac, żniwa parę dni trawają i czas na weekendowe wyjazdy jest :lol: raz młodym się jest więc trzeba się troszkę pobawic, pracowac też trzeba oczywiście ( czasami ) ^^
weris Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 a w nocy szukać słodyszka ,a nie balować :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ee co ty tam wiesz widać, że hodowli nie masz :lol: ja tam nie narzekam, pracuję i się bawię, nie wiem o co Ci chodzi, Twoje argumenty do mnie nie przemawiają
adrian3005 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Raz w roku się go szuka Muszę popracowac nad argumentami więc B) Edytowane 2 Czerwca 2016 przez adrian3005
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 dodał bym jeszcze, że sie nie śmierdzi przez pół życia :lol: można mieć hodowlę i nie śmierdzieć, wszyscy macie rację, ale przy obecnych cenach zbóż i ogólnie płodów rolnych już tak kolorowo i beztrosko to nie wygląda
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 hej ,spokojnie ,kazda produkcja ma swoje wady i zalety ,ja mam podejście takie ze ,co by nie robić trzeba miec z tego zysk ,a wiadomo ze pieniądz nie śmierdzą a słodyszka to najlepiej szukac z ukochana oczywiście ubraną na żółto
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss leże i kwiczę hahahahaah :lol: Darek ucz sie od mistrza ,a sukces murowany No bez przesady Darek, widzisz musisz się jeszcze dużo nauczyć słuchaj kolegów z forum bo dobrze Ci radzą :lol: nie no Pany nie pomagacie mi :lol: dobra to ja już nic nie mówię bo dziewczynę tylko wystraszyłem :lol: Jak to nie pomagamy?Moim zdaniem to dobra rada.
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
DK Excited