KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie nie tam jest za ciasno dla nas trojga
SlawekLubelskie Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 tak czytam te wsze komentarze widze że wam chlopaki chyba dziewczyny nie są potrzebne
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 tak czytam te wsze komentarze widze że wam chlopaki chyba dziewczyny nie są potrzebne wiesz gdybyś umiał choć trochę czytać ze zrozumieniem to byś załapał że te posty są skierowane właśnie do dziewczyn w szkole pewnie było pod górkę co?
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sławek w moim odczuciu jest nie z tego świata. byłem ciekaw co odpowie ale chyba poleciał do gs-u
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jemu to winko i gs już chyba wystarcza do szczęścia
Laleczka Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Cześć misiaczki czytam i płacze ze śmiechu u mnie dziś był deszcz z 10minut
SlawekLubelskie Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 nie zapomnij o papieroskach ,bym coś powiedział ale czas mnie goni a moja wypowiedz zajeła by mi zbyt dużo czasu
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sławek no z taką inteligencją z jaką tutaj się udzielasz to faktycznie, tak na szybko nic mądrego byś nie napisał, także leć do kolegów, pewnie już zrzutę na wino robią Cześć laleczka, Tobie też wesoło dzisiaj? a nie mówiłem że to zaraźliwe jest
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) na razie nie powiem, że za dużo deszczu i że nie przyjemnie niech pada codziennie widział ktoś Tomasza? :huh: Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Goska93
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witajcie dziewczyny. Z Gosi to istna poetka. Laleczka fajne te rybki,zwłaszcza jedna
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 to chyba epidemia zapanowała tutaj Gosia, nie nawołuj tak deszczu bo Cię tam zaleje jeszcze
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 codziennie to nie bez przesady dziś nawet kury z kurnika nie chciały na wybieg wychodzić
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Tomek za chwilę się zjawi. Czuję to w kościach.
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 hahaha Kriss ale żeś dowalił teraz :lol:
weris Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witajcie ponownie Gosiu widziałam jak przez morze i góry do Ciebie leciał ,ale na pewno zabłądził . Do wiadomości tych co chcą się uczyć pływać to mam jeszcze staw także nie zabraknie miejsca , a basen jeszcze się napełnia deszczówką
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 O nie ja z żabami pływał nie będę bo się ze mnie będą śmiały
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witajcie Gosia się za mna chyba stęskniła Kriiss a jak to wyczuwasz?
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 weris a głęboki ten staw?? bo jak wody jest powyżej kostek to ja nie wchodzę :lol: No i Tomek jest, Kriss Ty to prorokiem powinieneś być :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss czemu poetka? Darek u mnie taka susza, że nie ma szans zalania a po drugie pada tak jak powinno, nie ma ulew a jakby już to się przeprowadzę do kogoś z Was, przygarniecie nie? Weris, skąd Ty wiesz, że do mnie leciał? ja jestem ciekawa tylko czy żyje jeszcze
KRISS75 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek za chwilę się zjawi. Czuję to w kościach. hahaha Kriss ale żeś dowalił teraz :lol: A nie mówiłem . Tomek,tak mnie łupało że hej Gosiu bo tak Ci się rymnęło Pewnie że przygarniemy-Wlkp pamięta Edytowane 2 Czerwca 2016 przez KRISS75
Tomasz78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Darek a wiadomo co Kriss ma za zawod ,może jaki pastor , a ja zapytam o Tes ,bylem dziś w jej stronach ale nigdzie jej nie widziałem Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Tomasz78
darek3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kriss czemu poetka? Darek u mnie taka susza, że nie ma szans zalania a po drugie pada tak jak powinno, nie ma ulew a jakby już to się przeprowadzę do kogoś z Was, przygarniecie nie? Weris, skąd Ty wiesz, że do mnie leciał? ja jestem ciekawa tylko czy żyje jeszcze a to zależy ile krów ze sobą przyprowadzisz bo wiesz, to nie są tanie rzeczy hahaha :lol:
Goska93 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 a to zależy ile krów ze sobą przyprowadzisz bo wiesz, to nie są tanie rzeczy hahaha :lol: Darek, Ty materialisto! krowy Ci tylko w głowie jak mi zaleje to mało co mi zostanie, co wtedy? wyrzucisz jak się zjawie bez krów? :lol:
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
Renualt Ceres 95