Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie na telefonie włącza czasami. W przeglądarce rzadko kiedy

Adrian, wczoraj był dzień bez biustonosza, Ty to masz szczęście z urodzinami  :lol:

Opublikowano

Ja to bym naszym poobcinał te pensje które mają o połowę adekwatnie do tego jak grają :P bo na więcej nie zasługują.Zobaczycie ma być tak pięknie,tyle szumu robią a będzie jak zawsze . :D

Opublikowano

No i sobie pada i pada a nawet leje u mnie  :D także siedzę i się cieszę  :D

kriss nie ma się co dziwić weris, pewnie miała dosyć takich wariatów jak my i się wymeldowała stąd na jakiś czas  :P a to wariactwo jest zaraźliwe  :D

Do wszystkich użytkowników AF 

UWAGA!!! Przed wejściem do tego tematu skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą  :lol:  :D

Opublikowano

haha ubawiłeś mnie Dareczku  :D  :lol:

Nie mam Was dość :wub:  , a z wariatami miło się pisze tylko czasu brak . ;)

a że pada to mogę trochę popisać  i poczekać za słoneczkiem  ;)

Opublikowano

weris to dobrze, śmiej się śmiej, bo śmiech to zdrowie.................. czy jakoś tak  :D

Gosia od poniedziałku leje i jeszcze nie masz dosyć deszczu? już może zacznij nadawać na pogodę, że jak to jest brzydko, nie ładnie, nie przyjemnie itp  :P  ;)

Sławek widzę że dla Ciebie priorytetem jest wino i GS  :P nie ma to jak mieć jakiś cel w życiu.............. :lol:

Opublikowano

Darek to wariactwo to odskocznia od codzienności. :P

Weris nas opuściła na tak długi czas bo napełniała dziurawym wiaderkiem ten basen co będziemy pływać a raczej się uczyć. :P  :D Co doszła od studni do basenu to wiaderko puste miała. ;)  :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v