Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek, nie wiem skąd mam siły ale w piątek cały dzień na łące a wieczorem na impreze do 5 rano. :D  :lol:  no i w sobote do pracy szłam na 11 i wróciłam dzisiaj o 6:30 stąd wiem kiedy świta :D  :rolleyes:  także macie rację imprezuję ostro :P

załatwią i wykorzystają :D dwa w jednym :D

No ja już tutaj mówiłem że Ty masz niezłe baterie  :D innego wytłumaczenia nie widzę, coś Cię musi napędzać  :P

a nie da się tylko wykorzystać? przejdzie taki numer?  :lol:

Opublikowano

heh Krisku ja jestem szczęśliwa że do mnie tak się garną :D widocznie coś tam we mnie jest interesującego :D ohohoho Gosia Was wykorzysta tak że na miesiąc Wam starczy :D roboty polowe, mycie , pranie, sprzątanie :D chyba że chodzi o inny typ wykorzystania :D

Opublikowano (edytowane)

Laleczka nie mów że już tylko rybki tak na Ciebie patrzą z zainteresowaniem. ;):D .Jeśli chodzi o wykorzystanie to wolę ten drugi typ. ;)  :P

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano (edytowane)

Gosia ale to ja będę poszkodowany więc jak coś to Ty pójdziesz siedzieć  :lol:  ;)

Laleczka te rzeczy które wymieniłaś to jest znęcanie się nad facetem  :D na takie wykorzystanie to ja się nie piszę  :lol:

Edytowane przez darek3
Opublikowano

dlaczego masz być poszkodowany, krzywdy Ci nie zrobię :P Kriss a jaki to jest ten drugi typ, żebym się przypadkiem na coś dziwnego nie zgodziła  :lol:  :rolleyes:

Opublikowano

a kto Cię tam wie co mi zrobisz? kilkanaście albo kilkadziesiąt stron wcześniej jakieś obcinanie czegoś Wam się marzyło, więc wiesz, ja tam wolę być ostrożny  :P

o nic nie pytaj, tylko się zgódź  a wszystkiego się dowiesz w swoim czasie  :D  :P

Opublikowano

a kto Cię tam wie co mi zrobisz? kilkanaście albo kilkadziesiąt stron wcześniej jakieś obcinanie czegoś Wam się marzyło, więc wiesz, ja tam wolę być ostrożny  :P

o nic nie pytaj, tylko się zgódź  a wszystkiego się dowiesz w swoim czasie  :D  :P

no piszę przecież że krzywdy Ci nie zrobię :P 

nie wiadomo co tam Krisowi chodzi po głowie  :wub:  tak w ciemno się godzić to strach  :lol:

Opublikowano

no piszę przecież że krzywdy Ci nie zrobię :P

a mnie się jakoś teraz przypomniało że jak kobieta mówi nie to znaczy tak  :P także czasem to Twoje nie może mieć inne znaczenie  :lol:

Laleczka nagrody? po tym "treningu" jaki oferujesz to może nie być siły na nagrody  :P  :D

Opublikowano

Gosiu teraz w ciemno to się boisz? :wub:  :D Ciekawe ;)

Widzisz darek jak kobiety potrafią zmotywować do pracy. :D;)

Kriss ale tu chodzi o wykorzystanie :lol:  to obawy mam :P

Darek, widzę że nie chcesz ryzykować ja nie zmuszam  :lol:

Opublikowano

Kris ale znając życie to one nas zmotywują do pracy ale potem się doczepią że to źle, tamto nie dobrze i nagrody nie będzie  :D

Gosia no nie zmuszasz ale kusisz  :P

Opublikowano (edytowane)

to prawda ale nie zmuszam :D rozum macie podobno  :lol:

Darek ja nie wiem co ty znasz za kobiety że się czepiają :P nie zakładaj z góry, że będzie zawsze źle :P

Edytowane przez Goska93
Opublikowano (edytowane)

jak to podobno? wątpisz w to?  :P

mówisz że w wlkp są tak wyrozumiałe kobiety że o nic się nie czepiają facetów? 

Edytowane przez darek3
Opublikowano

no nie ma kobiety co by się nie czepiała ale nie wszystkie są takie, że obiecują i wykorzystują, zostawiają bez nagrody :D no a już w Wlkp to są idealne kobiety  :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v