Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Hm, jeśli byś robiła u Siebie napewno tak by to nie wyglądało, fakt praca códowna nie jest sam nie chciałbym siedziec z krowami całymi dniami, zwierzęta można lubic i miec  ;)

Opublikowano

z tego co widzę to za późno chyba jeszcze nie jest  :D

Powiem to jeszcze raz, NIGDY NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁA CO CHCESZ ROBIĆ W ŻYCIU DOPÓKI CZEGOŚ NIE SPRÓBUJESZ  :P

Opublikowano

Siemka :) ja nabyłam 13 swinek :) ryjki fajne kilka czarnych :) humor dopisuje :D

Widzę że szalejesz z blondynami  :D i jeszcze humor masz dobry? Coś mi tu nie pasuje  :P  :D

Opublikowano

Wszystkich chyba dzisiaj kosiarki powciągały  :D albo się spalili i się śmietaną smarują  :lol:

Darek jestem,spoko żyje :D;)

Milano mówi się że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.Swoją drogą to dlaczego wybrałaś taką szkołę,kierunek skoro czujesz niechęć do tego zajęcia. :P

Siemka :) ja nabyłam 13 swinek :) ryjki fajne kilka czarnych :) humor dopisuje :D

Cześć Laleczka ja mam na zbyciu kilka,tylko czarne w paski  chcesz? :P

Opublikowano

Kriss to dobrze bo myślałem że sam tu zostałem  :lol:

Milano to znajdź sobie jakiegoś rolnika który ma zwierzęta i się spełnisz zawodowo i nie będziesz miała narzuconych godzin pracy  :lol: innego wyjścia nie widzę  :D

chyba że już masz rolnika albo nie rolnika, to już więcej cennych rad nie mam  :lol:  :P

Opublikowano

Laleczka to Ty wyjątkowa jesteś i twarda z Ciebie baba  :P  :lol:

Milano i dopiero teraz o tym mówisz?? :lol:

No to znajdź sobie rolnika i po problemie  :D

Opublikowano

Lepszego kandydata niż rolnik nie znajdziesz,  :lol:  :lol:  :P a skoro lubisz zwierzęta to by Ci to pasowało, choć Ty jeszcze nie wiesz czy lubisz zwierzęta czy nie  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v