Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie :)

Darek tylko  skąd granata :P

Artur tylko dezynfekcja polega na tym aby zawartość wypić a butelką natrzec :lol:

co do granic to mój gorliwy sąsiad wziol geodete ,bo twierdzil że wszyscy mu sie worują ,ja tez ,i jakie było jego zdziwienie po pomiarach   u mnie siedzi prawie 2 metry ,usmialem sie i pola mi przybyło :blink: :blink: :lol:

Opublikowano

to jak w raju to może  ja się skuszę  a jej odpiszę hektary  :lol:  :lol:

a czemu nie młocić w stodole bo iskry się posypią czy że wiury polecą i nieszczęście gotowe? :lol:  

Opublikowano (edytowane)

to jak w raju to może  ja się skuszę  a jej odpiszę hektary  :lol:  :lol:

a czemu nie młocić w stodole bo iskry się posypią czy że wiury polecą i nieszczęście gotowe? :lol:  

świetny pomysł. Z hektarami to biore siostre bez względu na wiek :lol:

Tomek dezynfekcja tylko i wyłącznie odśrodkowa, innaczej szkoda trunku

Edytowane przez artur125
Opublikowano

Małgos co mi podeślesz ? ;) Teściową ? :P ,do pilnowania granic by sie nadała :P ,przynajmiej daleko od domu :lol:

Kriss nie kumasz? Sami swoi ,obejrzyj wszystko sie wyjaśni ;):D

Artur a tak poważnie to z tym nacieraniem nkie ma żartów ,jak procenty nie pomoga to po nich na pogotowiu tez nie chcą pomagać

Opublikowano

Hejka :) Ciekawe jak Adrian i jego rana bo może być zdezynfekowana opatrzona ale o zakażenie łatwo szczególnie na wsi a z tym żartów nie ma .... u mnie dziś ładna pogoda na chwilę obecną :) uciekam na dwór z Córą :D

Opublikowano (edytowane)

Czemu Przy foto z imprezą fabularyzowaną te panie wyglądają jak by trzymały balony w kształcie wacka? A ten co smiga quadem pod kierownicą ma strój borata?

Edytowane przez miglanc88
Opublikowano

Hejka :) Ciekawe jak Adrian i jego rana bo może być zdezynfekowana opatrzona ale o zakażenie łatwo szczególnie na wsi

Rana się goi . Do południa nic nie robiłem A po południu był już skarobek . Do wieczora pochodzilem po polach i jutro można już coś pracować ;)

Opublikowano

Cześć ferajna. :D

za miesiąc to się rozmyślę a po drugie Kriss zabiera siostrę i nie chce nawet krowy  :lol:

Żywicielkę rodziny zostawię Gosi. :P

jak chcesz oszczędzać i mieć kiepskiego szwagra............. :lol:

Artur jak możesz mnie tak źle oceniać. ;[ Mam dobre serce i jestem jak balsam na ranę :P:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v