Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szósty pokos, to wg moich obliczeń wypada jesienią przyszłego roku. 

A ten stary kawaler to jaki przedział? Bo człowiek nieświadomy, a może to już :lol:

wybrzydzasz i tyle w temacie  :D

hahahahhahah ,niewybredna się znalazła :D

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Wino mszalne trochę kwaskawe. Smakuje jak wytrawne

Laleczka Ty też byłaś ministrantką że wiesz jak smakuje ten specjał? :blink:  ;) Za moich czasów byli tylko ministranci  :P

przyjedź, kompoty i ogórki zostały  :lol:  i siostra czeka  :lol:

Ja mogę wziąć wszystko w pakiecie :D pod warunkiem że to ogórki kiszone.

Artur a jak myślisz ,cały czas próbuje któregoś poderwać i żaden nie ma czasu  :D Ty do siostry Gosi startujesz to odpadasz .

LL za daleko ,Darek zamilkł ,Kris zasną a Tomaszek nie da się poderwać :o i jak to z Wami jest .  :P

Chwila,chwila jak to zasnął.Po prostu miałem ważniejszą sprawę do załatwienia. :P

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano (edytowane)

zależy gdzie ... jeżeli na ręku lub nodze nad raną ściskasz paskiem a ranę gazikiem sterylnym bandażem delikatnie i zapierdzielasz do szpitala bo niby nie głęboka ale szkody może narobić u mnie tak mama się załatwiła na nodze.. więc nie pisz tu tylko autko ewentualnie kierowca i jedziesz

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano

adrian czyżby wczorajsze piwo zostawiło po sobie ślad?  :lol:  :P

tak tak, oczywiście  :P

a tak serio to opanowałem sytuację. zresztą nie pierwszy raz mam wypadeczek przy pracy ;[  

Opublikowano

;[  baba ?? baba ??!! se idź na porodówkę rodzić dziecko pogadamy o bólu i zachowaniu się jak baba !!!

a tak na poważnie to ja nie pochwalam tamowania takich ran samemu na dłuższą metę  bez konsultacji z lekarzem tata przy cięciu drzewa kilkanaście lat temu palca rozciął stwierdził że mała ranka nie głęboka obmył poszedł dalej robić a po kilku minutach leżał na podwórku nieprzytomny dobrze że wtedy wujek był i ciocia pielęgniarka która odradzała mu pracę dalszą razem z mamą moją. Skończyło się na szpitalu i 5 szwach przy paznokciu a ranka była niby mała i niby płytka, kolejna była mama po jakimś czasie z rozciętym kolanek przy pracy w kapuście.

Opublikowano

hehe zrobić Ci dziecko ?? :P nie ma sprawy :P  chętnie wykorzystam sytuację :ph34r:  dokładnie a żeby było śmieszniej tata kilka lat po wypadku znów rozciął sobie ten sam palec w tym samym miejscu a w tym roku ten palec był złamany, śmieję się że to czarny palec że takie wypadki :D 

Dareczku jaki słaby punkt ?? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v