Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Laleczka trzeba było se dosłodzić :lol:

Adrian nadgorliwość gorsza od faszyzmu, mój ojciec huzara poprawiał chwastoksem etra, bo wg niego słabo rumian bierze. Rozpierniczył chwastox na 7ha i musiałem dokupować. Ale etykiety nie przeczyta, że pełen efekt po 3tyg :lol:

ja chyba też otworzę i wypije za ten deszcz  :rolleyes:  :D  oby popadał jeszcze troche  :D

leć do piwnicy po bimber, to będzie padało cały tydzień :D

Opublikowano

Ja akurat etykietę czytałem i pisało: chaber bławatek chwast średnio wrażliwy więc wlałem wspomagacza, tak wspomogło chlorotoluron że aż zachamało wszystko to co było na polu  :unsure:

Opublikowano

oj koledzy z opryskami to musicie uważać bo wygnacie dziewczyny z forum  :P

Gosiu jak u Ciebie popada to wyślij do mnie chmurkę  ;)

temat jak każdy inny, dziewczyny mogą się przyłączyć :P

Gosiu do mnie wysyłaj, tak po znajomości :D

Opublikowano

Artur Ty do piwnicy po bimber  :P

oj Weris obawiam się że nie tylko pole im w głowie, pole to od czasu do czasu a tak to tylko jedno  :lol:  :lol:

Opublikowano

no jak się czyta to pole ,albo piwko  :D

a jak czasu troche mają to nie dają się poderwać  :lol:

A ciekawe gdzie Tomaszka wcięło :P  

Opublikowano

Artur a jak myślisz ,cały czas próbuje któregoś poderwać i żaden nie ma czasu  :D Ty do siostry Gosi startujesz to odpadasz .

LL za daleko ,Darek zamilkł ,Kris zasną a Tomaszek nie da się poderwać :o i jak to z Wami jest .  :P

Opublikowano

no i Gosiu tak z nimi jest ,coś chcą i znikają  ;) ja chyba też ucieknę i poszukam swoją zgubę może gdzieś się  zabłąkał :D  :lol: dobrej nocki wszystkim 

Opublikowano

Artur a jak myślisz ,cały czas próbuje któregoś poderwać i żaden nie ma czasu  :D Ty do siostry Gosi startujesz to odpadasz .

LL za daleko ,Darek zamilkł ,Kris zasną a Tomaszek nie da się poderwać :o i jak to z Wami jest .  :P

Ale ta siostra Gosi to stara d*pa jest :lol:  Jak młodsza jesteś, to po pierwszym pokosie mam troche czasu :D

Adriana wcięło bo odrabia lekture o chlorotoluron :P

Opublikowano

to na szósty siano pokos możesz wlecieć  :D  :lol: ale mnie ubawiłeś  :D  :D  :D  :D  :D

Ty nie patrz na wiek bo sta.....m kawalerem zostaniesz haha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v